Дерби за ЕЛ или ЛШ?! Шта ћете гледати?

Сатница полуфиналних окршаја српских представника у борби за најелитније кошаркашко такмичење поклапа се са терминима одигравања четвртфинала Лиге шампиона.

Кошарка 26.03.2015 | 22:20
Дерби за ЕЛ или ЛШ?! Шта ћете гледати?

За 14. и 15. април откажите све договоре, послове и обавезе. Девојка нека дође неко друго вече, испити и сви послови могу да сачекају, пиво нека се хлади јер нас тада чекају опасно узбудљиве спортске ноћи. Уторак и среда су традиционално дани Лиге шампиона, али су игром околности прва два меча Црвене звезде и Партизана заказана баш тада са почетком у 21 час!

То ће поред огромног ужитка за све донети и велику дилему. Шта гледати?

У уторак од 20.45 на програму су два меча најелитнијег фудбалског такмичења. Копља ће то вече укрстити Атлетико и Реал Мадрид, као и Јувентус и Монако. Тако да ће 14. главно питање вероватно бити - Вечити дерби или Ел Мадрилењо? Двобој Симеонеове легије против Краљевског клуба, или одлазак у халу Пионир? Чак и ако сте љубитељ фотеље, проблематика је слична.

Среда је заказана за окршај ПСЖ-а и Барселоне, као и Портоа и Бајерна из Минхена, што су такође мечеви који се не пропуштају. Окршај фудбалских магова Лионела Месија и Златана Ибрахимовића под сводовима Камп Ноуа, или кошеви Бобана Марјановића и Саше Павловића? Занимљива дилема за све љубитеље спорта.

Осим ако немате два или три телевизора биће то веома динамично вече. Да ли ћете се одлучити на праћење само једног догађаја или ће вам тактика бити пребацивање у тренуцима тајм-аута, полувремена или неке друге паузе. Много зависи и од тога који спорт вам је дражи за гледање, као и колико страствено пратите свој клуб. У сваком случају - ужитак је загарантован.

Сви мечеви полуфинала АБА лиге играће се од 21 час. Партизна ће бити домаћин 18. и по потреби 19. априла, а евентуална мајсторица играла би се 22. априла.

Како ћете ви провести вече 14. и 15. априла?

Коментари / 0

Оставите коментар