НДП позвао Џендер центар да реагује

Вјерујемо да је Џендер центар Владе Републике Српске, као установа од посебног друштвеног интереса већ реаговао на најновији испад Милорада Додика, предсједника СНСД-а, али, на жалост и Предсједника Републике Српске.

Република Српска 16.03.2015 | 13:42
НДП позвао Џендер центар да реагује

За случај да, пак, Џендер центар још није реаговао, позивамо га да то хитно учини и да се огради од простаклука нагоре врсте, непримјереног једној земљи чланици Савјета Европе, чији је својевремени услов за учлањење у ову Асоцијацију, било формирање Центра за равноправност полова.

Милораду Додику као власнику приватне партије која у свом називу поносно носи и његово име, можда би смо и опростили примитивизам по коме је познат.

Али, Милораду Додику као предсједнику Републике, не можемо прогледати кроз прсте...

Једина грешка Гордане Катане је што је поставила питање везано за Кума – да га није поставила, све би било у реду...

Када би смо били зли и саркастични, каквим и нас у НДП-у Додик одавно сматра и пришива нам различите етикете и квалификације, ми би смо могли рећи да је у ствари новинарка Катана крива... Одакле јој уопште право да поставља питања, поготову она која се тичу заштићених Кумова и некаквих, не дај Боже, алузија које би могле открити много више од пуког питања гје нестаде Додиков, за криминал пресуђени Кум?!

Дакле, овдје су побркани узроци и посљедице...

Посљедице бахатости Милорада Додика, годинама уназад осјетили су и бројни други новинари: Јелена Дабарчић из Тањуга, Неђо Ђевић из Срне, Љиљана Ковачевић из Бете, Мишо Видовић са Федерелне телевизије...

Посљедице Додикове параноје осјећају и становници општине Градишка који су својеврсна заморчад Додикових локалних кабадахија из градишког СНСД-а, који по сваку цијену желе преузимање власти, макар и уз помоћ проваљених брава и лажних објава у Службеном гласнику Републике Српске.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА НДП-а

Коментари / 20

Оставите коментар
Name

кими

16.03.2015 12:55

Зато је Милица Дзепина напредовала. За неупуцене, она је била спортски новинар, и није знала сабрати резултат по цетвртинама, кошарка је у питању.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оо

16.03.2015 13:07

Такви се траже !

Name

Грашо

16.03.2015 15:31

Госпођицу Милицу Џепину познајем као свој џеп и знам да о новинарском послу није знала ама баш ништа на почетку рада у овој професији.Али временом је понешто научила у "Гласу", а с обзиром да је имала некакву везу у СНСД, пратила је ову странку и о њој писала хвалоспјеве.Е, то и та јака веза су јој омогућили да као приучени новинар напредује у СРНИ, све до функције главног и одговорног уредника.А сви знамо колико способних новинара има у Бања Луци и Српској који би ту и друге функције у новинарству обављали много успјешније од госпођице Мице, али они нису по вољи онима који бјеже од истине и просипају народу лажне хвалоспјеве.Зато им одговара госпођица Мица и њој слични.А када је ријеч о Џендер центру господин Чавић, нити било ко други не треба да очекују реаковање на Додиков срамно иступ из простог разлога што је то Владина инстиуција, чија директорица ради онако како јој кажу Милорад и Жељка.

Name

РАДА ПД

16.03.2015 13:07

МОЖЕТЕ ВИ ГОСПОДИНЕ ЧАВИЋУ ДА КРИТИКУЈЕТЕ НАШЕГ ПРЕДСЈДНИКА И ПАРТИЈЕ И ДРЖАВЕ, АЛИ ЈЕ ТО ЗАБАДАВА, МИ ГА ВОЛИМО И ОН ЈЕ НАЈБОЈИ. НИЈЕ НОВИНАРСКО ДА ИСПИТУЈЕ ПРЕДСЈЕДНИКА НА ОНАКАВ НАЧИН. НОВИНАРИ СЕ МОРАЈУ ПОНАШАТИ ПРОФЕСИОНАЛНО И ИМАТИ ПОШТОВАЊА ПРЕМА ПРЕДЈЕДНИКУ СНСД-А И РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ. ДОК ЈЕ МИЛОРАДА БИЋЕ И РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

обавјестајац

16.03.2015 13:30

Миле Радисиц је његов кум, пријатељ и пословни партнер, тако да је нормално да се пита гдје ти је другар, ста ради, сто бјези од лезања на Туњицама, како направи зграду са фирмом од 3 или висе запослена!?

Name

Јован

16.03.2015 13:34

Где си СНСД боте !

Name

Вук

16.03.2015 14:40

Народе српски, скидајте Додика док он нас није до голе козе скинуо.Тај цовјек зели својом политиком да изазове братоубилацки рат у РС.Тај цовјек, за мене нецовјек, је највеца стетоцина српског народа уопсте.Народе српски изадјите на улице и достојанствено без ранфдала тразите његову оставку,сто прије то боље, наси су зивоти у питању.

Name

Јадан ПД са таквима

16.03.2015 16:14

Радо!!!Говорите у своје име.Не сумњам да је вама паразитима добар,али постеном ,радном,обицном народу није.

Name

Браћа

16.03.2015 13:12

Кустурица и Додик браћа 100% Само ка их испусти на планету????

ОДГОВОРИТЕ
Name

КАСНИмо

16.03.2015 13:40

Па како ће главни Баја женити сина, а нема кума...... Кум је главни у сватовима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОЈКО БАБИЋ

16.03.2015 13:40

СНСД-Милорад Додик!???Вјероватно би се Његош могао употријебити, али у поспрдном контексту."Како то гордо звучи?"Можда у дјелу Лакташа,код армије сатрапа и наравно великог дјела лопова и криминалаца из партије(прћије) Вољеног Водје.За њих је то отприлике као: ракете земља-ваздух, веза ронхил -нафта,месар-црвен бан(јер осим народа несебучно јаше и по партијским мувама),оратор-Јандрино јато... Тако је, Баја,Фрајер са ципелама бр.48,рукач кошаркашких тројки са престижне РТРС,дао себи за право да новинаре дјели по националној основи,физичком изгледу,партиској припадности,аплаудирању свезнајућем незналици,онима који његове"чувене бласфемије"укоричише у књиге и све то ставише у ранг Библије,На Дрини Ћуприје,Карамазових."Тиражи говоре-побогу!???" Зашто се чудити господине Чавићу?У средњој месарској у Б.Л,предсједнику за солидне оцјену из језика, је било потребно прочитати књиге типа"Влак у снијегу" или цртане романе са Комадантом Марком.На високим школама буквално је схватио да све знање лежи у Манифесту КПЈ.Послије су му шперплоче продаване као мермер, а први милион је заокружио изумјевши парадајз величине лубенице.Онда наидјоше дим и црно злато,па Амери,па кочијашки вокабулар који утјера страх у кости збуњеном стаду.Потом, изабра криминалце за пајтосе и кумове,посрнуле и превртљиве политичаре за перјанице,Јевреје за савјетнике,неписмене и будалаше за владине и скупшинске перјанице.Потом изгуби сваки обзир и смисао и на крају образ.Зар је онда чудно да овакав и са оваквим окружење оде даље од пјевања под шатрама,кочијашког псовања,кумовских дилова.Лајања на звијезде, иако је у његовом окружењу мрак,а у његовом менталном склопу помрачење.И у једном и у другом случају:ТОТАЛНО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ехххх даааа

16.03.2015 13:45

Кад се само сјетим оних Додикових,како су бранили закон о јавном реду и миру.Па ево има ли и један тај посланик петљу да пита засто то уради Милорад?Мозда је и она неција мајка?Ако јој је мајка гледала конференцију мозда зена добије удар.Који је он лузер. Губи на све стране па га фрка ухватила. Близи се дан кад це прво Цубри да буде ухапсен,па по пирамиди на горе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојадин101 ЦЗ ГТЛ

16.03.2015 13:56

Код Основног суда у Бањалуци, Драган Чавић је регистровао странку сљедећег назива: "ДП-Драган Чавић, јесте да та странка више не постоји, али очито је да је Драган Чавић покушао копирати Милорада Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

16.03.2015 14:14

Новинари се увијек љуте,а други треба да слушају и одговарају на њихова питања.Код нас новинари треба да буду заштићени без обзира на њихова често провокативна питања,а да они за то ни за шта не одговарају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦроАТ

16.03.2015 15:55

Људи, овдје се брани принцип и ништа више. Дотичну новинарку познајем и појма немам које је нације. Нисам читалац новина за које ради. Знам само да се ово десило у било којој цивилизованој земљи , сва јавност би се дигла у заштиту принципа. Сјетите се Шарли Ебдо-а... Ја разумијем да је Баја дао статус и високе плате "својим" новинарима ...али, ништа од тога. Откуд онда толика сервилност? #самопитам

ОДГОВОРИТЕ
Name

оги Приједор

16.03.2015 17:01

ТО СТО ГА ВИ ВОЛИТЕ ВОДИТЕ ГА КУЦИ ,ОН ЈЕ СРАМОТА ОД ПРЕДСЈЕДНИКА,ПОЛИТИЦАРИ СУ ЈАВНЕ ЛИЦНОСТИ И ОНИ МОРАЈУ ДА ТРПЕ И АКО СУ У ПРАВУ ,А БАХАТОСТ ОВОГА СТО НИЈЕ У ПРАВУ ,ПИТАЊЕ ЗА КУМА ЈЕ БИЛО НА МЈЕСТУ,ГРАНИЦИ СЕ СА ИДИОТИЗМОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

музичар

16.03.2015 18:05

Некада давно била је емисија Минимаx, старије се генерације сјецају па је на крају славни Минимаx одјављивао својУ славну емисију, све има свој крај тако и емисија минимаx, е па све има свој почетак, засићење и КРАЈ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ННН

16.03.2015 18:12

Гога Катана је госпођа, жена одрасла на бањалучком асфалту, јако начитана, образована.Гогин отац је Србин, мајка Јеврејка, нису га добро обавијестили,ал зар ће он бројати другима крвна зрнца? Погледај дом свој,анђеле,и скини паучину с очију и видјећеш несретне и болесне...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мкио

17.03.2015 07:04

А Жељка Драгичевић апсолвент зурналистике,па новинар РТРС па сеф кабинета министра финансија .па.....кредит 5 милиона ....па је нема нигдје...сад ради на РТРС ...прима плату ,није блокирана ...стручњак , видила из фризидера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Мкио

17.03.2015 09:32

Гријешите, Жељка Драгичевић не ради на РТРС. Она само прима плату од РТРС. А то није исто, одвојено треба гледати на то. Једно је долазити на посао и евентуално нешто радити, а друго је ово кад на рачун лијежу паре.

ОДГОВОРИТЕ