Тајне љубави српске естраде

Изгледа да је ових дана кул бити у "тајној вези", а медијима давати таман толико да се прича загреје. Међутим, неке познате личности са српске естраде знале су да сачувају своју тајну, све док она не постане очигледна свима.

Забава 12.03.2015 | 22:22
Тајне љубави српске естраде

Маја Огњеновић и Дача Икодиновић

Ватерполиста Далибор Дача Икодиновић и одбојкашица Маја Огњеновић
Иако су дуго скривали везу од јавности, одбојкашица Маја Огњеновић и ватерполиста Данило Икодиновић коначно су признали да је љубав између њих заиста права, а сада готово не прође ни дан без њихових излива емоција и заједничких фотки по друштвеним мрежама.

Жељко Јоксимовић и Леонтина, па Јована

Жељко и Јована Јоксимовић
Популарни певач Жељко Јоксимовић дуго је крио своју везу са певачицом Леонтином, да би на крају попустио пред радозналим представницима медија, а исто се десило и са водитељком Јованом Јанковић коју је касније и оженио.

Јелена и Жика из Зане

Певачица Јелена Галонић и Зоран Живановић Жика из Зане су након вишегодишњег скривања открили да су у љубави. Јелена је рекла да се љубав напросто десила, али да ни она нити Жика нису знали да ли би та веза уопште могла да фукционише с обзиром на то да их веже посао. Али, љубав је победила и они су је крунисали браком. А посао - па, чини се да и даље лепо сарађују.

Горан Стаменковић и Ана, Катарина...

Водитељка Ана Михајловски и продуцент Горан Стаменковић крили су своју везу све док нису добили дете, а на сличан начин Стаменковић је крио и везу са водитељком Катарином Шишмановић. С обзиром на пословни однос разумљиво је зашто, али - чини се да му је сва та тајновитост само нашкодила репутацији.

 Александар Зеремски и Александра Радовић

Александар Зеремски, бивши директор БК телевизије, годинама је био у вези са Јованом Јанковић, а кад је веридба пукла упустио се у тајну везу. Љубав са певачицом Александром Радовић крио је све док нису добили дете, након чега су се разишли.

 Владо Георгиев и Ирена Маркет

Певач Владо Георгиев крио је годинама своју бурну везу са својом портпаролком Иреном Маркет. Волели су се, раскидали, свађали, мирили, преиспитивали... Што смо, наравно, сазнали тек кад је све прошло.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар