Николина Ковач оперисала тумор

Николина Ковач последњих месеци преживљава праву драму јер је открила да болује од тумора грлића материце. Она је због тога оперисана и сад чека хистопатолошки налаз који ће рећи да ли је у питању бенигни или малигни тумор.

Забава 06.03.2015 | 18:51
Николина Ковач оперисала тумор

Оно што је за супругу певача Саше Капора најбитније јесте да хируршки захват није оставио никакве последице по репродуктивне органе. Певачица из Сарајева до сада никада није имала здравствених проблема и сазнање да болује од тумора ју је много погодило. Она је у свој овој несрећи имала среће да открије болест у почетној фази и да тумор отклони на време.

- Николина је недавно подвргнута хитном оперативном захвату у болници Народни фронт, а тим хирурга је приликом интервенције отклонио тумор с материце. Она се сад добро осећа, али је и даље у страху. Како каже, смириће се тек када добије резултате биопсије - прича наш доброобавештен извор близак певачици.

Николина је утеху пронашла у супругу и једноипогодишњем сину Николају, али и послу. Ниједног тренутка није помишљала да се склони са сцене и очајава, већ је храбро наставила даље.

- И поред здравствених проблема, радила је пуном паром, бринула се о сину Николају и снимала спот за песму Сумњиво лице. Њој је најважније то што има супругову подршку, као и целе породице. Она верује да ће налази показати да је сада све у најбољем реду - завршава наш извор.

Позвали смо Николину, која је потврдила наша сазнања.

- Реците ми како сте сазнали. О томе зна само најужи круг људи из мог окружења. О здрављу не желим јавно да говорим и зато вас молим да ме разумете. Апелујем на све девојке и жене да редовно иду на преглед како би на време откриле проблем уколико он постоји и спречиле веће компликације - поручила је популарна певачица.

Подсетимо, Николина је и после рођења сина у мају 2013. године преживела пакао јер је беба имала проблема са дисањем, због чега је лежала на Институту за мајку и дете све док тај проблем није био решен.

Извор: Новости

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

бн

06.03.2015 21:21

Свако добро младој мами

ОДГОВОРИТЕ