Бране ми да виђам унука

Чарлс је затечен чињеницом да он има потпуно споредну улогу у животу малог Џорџа.

Забава 05.03.2015 | 17:55
Бране ми да виђам унука

Када се родио малени принц Џорџ, принц Чарлс описао је тренутак када је по први пут постао деда као "непоновљиви моменат у животу једног човека".

Међутим, скоро две године касније од ове јавне изјаве, Чарлс је затечен чињеницом да он има потпуно споредну улогу у животу малог Џорџа.

У средишту Чарлсове фрустрације је такозвана "мидлстонизација" живота његовог наследника. Наиме, он сматра да његов син Вилијам проводи превише времена са породицом своје супруге Кејт Мидлтон, са којом је недавно прославио 60. рођендан таште Керол на егзотичном Мистику.

Штавише, Чарлс је толико бесан због ове ситуације коју је назвао "Марш Мидлтонових", да се недавно жалио пријатељима: "Не дају ми да виђам унука."

"Керол води главну реч, одређујући када ће Џорџ да спава, као и када и шта ће да једе. Понаша се као да је краљица Керол", изјавио је Чарлсов пријатељ, а преноси британски Даилy Маил.

Истина је да је Чарлса на његовом имању у Глосестерширу посетио Вилијам са породицом, додуше свега неколико пута током последњих годину дана. Многи сматрају да управо на тај начин Вилијам жели да заштити свог сина од несрећног одрастања и строгог васпитања какво је он имао.

Са друге стране, Мидлтонови су стално на имању у Норфолку, где живи њихова ћерка Кејт са породицом. Боравили су тамо током божићних празника, када је Вилијам њима кувао, уместо да буде са краљицом Елизабетом на традиционалном божићном ручку.
А прошлог месеца, баштован и кућепазитељка су дали отказ Кејт и Вилијаму након само 5 месеци рада.

"Особље се жалило да је имање попут било које друге куће породице средње класе, а не краљевско", открио је извор.
У прилог целој причи иде и изјава портпарола Чарлсовог имања, који је на питање када је престолонаследник последњи пут видео унука издао званично саопштење: "Нећемо да коментаришемо приватна питања. Његово краљевско височанство ужива у одличном односу са својим унуком".

Извор: Курир Стил

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

М.

05.03.2015 17:47

Увек ти је тако када син папуцар озени скоројевицку у фирмираној гардероби која се пописмани. Онда јој његови не ваљају и гледа да муза користи за етикету и зедног преко воде води. Такви се виде на улици. Имају лице детета, и оци слепца. А зени други са царсафима са прозора скацу. Али када се то десава у једној краљевској породици то је скандал. Који је он млакоња када је себи дозволио да му узму краљевски идентитет и размазују по таблоидима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ф.

06.03.2015 07:28

Немој, није бас тако. Човјек, са породицом хоће да живи нормалан, обичан живот... А да није ово лицна пројекција мало,а ? Извини ако гријешим.