Ђуричић разочаран у Бенфику, посебно Жезуса!

Сви су веровали у мене, осим Жесуса! Репрезентативац Србије из Саутемптона разочаран односом тренера Бенфике према њему.

Фудбал 06.03.2015 | 10:40
Ђуричић разочаран у Бенфику, посебно Жезуса!

Стигао је у Бенфику за шест милиона евра као једна од највећих звезда холандске лиге, из Херенвена, очекивала се „експозија“ на великој сцени, у Лиги шампиона, међутим, после неколико добрих мечева Филип Ђуричић (23) пао је у други план у Лисабону, па је протеклог лета, након 12 месеци прведених на Лужу, морао да крене даље...

„Како је пролазило време, осетћао сам све више како нисам потребан тиму. Искрено, нисам разумео зашто су ме купили да бих био ван тима... Тренер Жорж Жесус, за разлику од осталих, није веровао у мене“, истакао је Ђуричић у интервјуу за португалски лист Рекорд, истакавши и да веома цени Руија Кошту, спортског директора Бенфике.

Ђуричић је летос отишао у немачки Мајнц на позајмицу, али ни тамо се није дуго задржао, па се у јануару придружио Душану Тадићу у Саутемптону. И даље је играч Бенфике.

Иначе, лисабонске Орлове током 2014. су напустили скоро сви Срби (браћа Матић, браћа Марковић, Митровић, Ђуричић), па је књига са некадашњих осам спала на два слова - Сулејманија и Фејсу, који имају великих проблема с повредама.

Коментари / 0

Оставите коментар