Зорица Брунцлик лаже да је завршила факултет

Брунцликова је деценијама лажно тврдила да има диплому. Певачици је пријало када је издвајана из масе нешколованих колегиница, а наводила је да је, поред економије, студирала и право.

Забава 05.03.2015 | 08:47
Зорица Брунцлик лаже да је завршила факултет

“Певачица народне музике, рођена 9. јуна 1956. године у Београду, завршила је Економски факултет у Нишу и започела студије права у Београду, који није завршила”, пише у биографији Зорице Брунцлик на интернету.

И сама певачица неретко се у медијима хвалила факултетском дипломом. Међутим, да се редакцији “Блица” није јавио декан Економског факултета из Ниша, вероватно не бисмо знали да фолкерка никада није ни студирала!

- Зорица Брунцлик никада није завршила Економски факултет у Нишу - каже за “Блиц” проф. др Зоран Аранђеловић, декан тог факултета.

Он је реаговао јер је испровоциран медијским наводима да певачица има диплому тог факултета.

- Радим као професор већ 40 година. Био сам на многим функцијама на овом факултету и одговорно тврдим да Зорица Брунцлик није била ни студент на факултету, а камоли да је дипломирала - тврди декан Аранђеловић и додаје да на том факултету никада нису крили своје студенте и да је он увек са поносом представљао сваког ко се истицао у друштву.

Зорица није желела да коментарише то што је декан демантовао њене наводе о поседовању дипломе економског факултета.

За сваки случај, ту чињеницу смо проверили и на Економском факултету у Београду и утврдили да Брунцликова никада није дипломирала ни у тој образовној установи.

Неда Украден рекордерка
Неда Украден је најобразованија међу певачима - завршила је правни и филолошки факултет на сарајевском универзитету.
- У мојој кући се увек ценио образован и паметан човек, зато сам много улагала у образовање. Свесна сам да је данас другачија ситуација, да су испливали квазиквалитети и да се народу, посебно младим девојкама, баца песак у очи, па се воде лошим примерима. Верују да ће у сфери хиперпродукције наћи богатог спонзора и успети као певачице, а школа их не занима. А када не успеју на естради, немају куд - изјавила је Неда.

Извор: Блиц

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ЈА

05.03.2015 08:28

Ста це њој Факултет???Када не мозе да се нађје посао!!!Ја мислим да са пјесмом мозе висе са заради него са Факултетом!Нас народ воли добру музику и пице,а док је тако и она це да заради.Нема за њу зиме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

05.03.2015 10:27

Сећам се њених почетака и штива о њој, (чини ми си тада у "Радио тв ревији")писало је, да нема ни основну школу (можда се радило о средњој).Како год било факултет се није спомињао, можда данас, кад се све може купити, па макар и код Кинеза.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коwалски

05.03.2015 13:16

У Сарајеву никада није постојао Филолошки факултет!

ОДГОВОРИТЕ