Моја прва жена је прелијепа, зашто нико није писао о њој?

Данило Икодиновић, демантова је наслове у медијима, по којима је , наводно, рекао да му се повраћа од Наташе Беквалац.

Забава 05.03.2015 | 08:40
Моја прва жена је прелијепа, зашто нико није писао о њој?

Бивши ватерполиста, Данило Икодиновић, демантова је наслове у медијима, по којима је , наводно, рекао да му се повраћа од Наташе Беквалац

"Није истина да сам то рекао. Мој коментар је био да не морам ја све да знам, а то су два различита контекста. После стотог позива новинара мој одговор на ту тему је био да ми се повраћа од целе те приче и изискивања коментара са моје стране, а ти наслови који освањавају нису моје речи", изјавио је Дача и додао да ко жели сензацију тај је и добије.

На инсистирање новинара да призна да је то ипак био део његовог живота, Икодиновић је био директан.

"Е сад ми се већ и више него повраћа, ако је то део мог живота ја ћу сада да се убијем. Када сам улазио у брак са њом ја сам имао каријеру успешног спортисте, а на ком је нивоу она тада била, у то не улазим. Пре несреће ја сам био спортиста, а после развода нисам био ја тај који је правио сензацију од целе приче, јер сам ћутао. Чак и када сам нешто рекао извлачили би то из контекста да би се таблоиди попуњавали тако да са том причом 'после' ја немам никакве везе и зато последње две године никоме нисам давао интервјуе. Ево, моја прва жена је прелепа, па зашто о њој нико није писао? Ко жели сензацију тај је и добије", рекао је Данило за портал Србија данас.

Извор: Новости

Коментари / 0

Оставите коментар