Власти имају снимк убице Њемцова?

Руска телевизија РЕН ТВ објавила је, позивајући се на неименовани извор, да су истражни органи дошли до снимка на којима се виде двојица осумњичених за убиство руског опозиционара Бориса Немцова, који је убијен у ноћи с петка на суботу у Москви.

Свијет 04.03.2015 | 22:45
Власти имају снимк убице Њемцова?

Истражни органи су добили неколико слика на којима се виде два човјека, а према ријечима извора, "највјероватније се ради о особама поријеклом из јужних региона Русије", пренио је Спутњик.

РЕН ТВ је раније јавила да су истражни органи пронашли аутомобил убице Немцова. Према подацима ове телевизије, ради се о ЗАЗ Цханце (верзија "Цхевролет Ланос" произведена у украјинском предузећу).

Након што је пронађено возило којим су побјегле убице, оперативци су затражили све снимке камера на путу. Осим тога, затражили су да се пронађу возачи који су возили тим путем у том тренутку и да се од њих узму снимци с камера, ако их је било у колима.

Шеф руске Федералне службе безбједности Александар Бортников изјавио је данас да је током истраге о убиству опозиционог политичара Бориса Немцова идентификовано неколико осумњичених.

Бортников је рекао да су ти осумњичени само један правац који истражитељи разматрају, пренио је Ројтерс, позивајући се на руске медије.

Немцов је убијен у петак касно увече у центру Москве, недалеко од Кремља, два дана уочи великог митинга који је припремала опозиција.

Извор: Фена

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

баја

05.03.2015 04:16

Пао у клопку, питајте манекенку за кога ради. Шета с њим баш ту гдје је наручено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САД

05.03.2015 11:24

АМЕРИКА "ЦУРИ" НЕСТАЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ