Сулејманијеви проблеми у Бенфики!

Прековремени тренинзи зарад доказивања Жесусу! На његовој позицији играју Салвио, Гаитан, Ола Џон и Гонсало Гуедес...

Фудбал 05.03.2015 | 18:40
Сулејманијеви проблеми у Бенфики!

Миралем Сулејмани муку мучи са повредама. Од самог почетка каријере у Бенфики није га хтело, раме, колено, нема шта није повређивао. Сада се напокон опоравио од последњег пеха, па жарко жели да се поново докаже тренеру Жоржу Жесусу.

Он је у јануару одиграо 52 минута у мечу Лига купа Португала са Мореиром, али се баш на том мечу пожалио на бол у колену. Није било ништа страшно, истегнуће лигамената, али за човека који нема среће са повредама, то је можда значило и крај сезоне, посебно због јаке конкуренције која влада у шампиону најзападније европске државе.

Међутим, момак који је поникао у БСК из Батајнице не губи наду. Сваки дан тренира прековремено, више него други, како би се што пре вратио у форму која је потребна да би га Жесус уопште погледао. Његову ситуацију додатно отежава добра игра коју показују конкуренти за крилне позиције - Ола Џон, Едуардо Салвио и Нико Гаитан су постигли заједно 15 голова у Примеири.

Самим тим, врло тешко ће се доказати и селектору српске репрезентације Радовану Ћурчићу. Испред Миралема је дугачак и тежак пут, мораће добро да разуме ону стару пословицу - преко трња до звезда.

Коментари / 0

Оставите коментар