Северина у полицији

Хрватску певачицу саслушала полиција након што је откривено да "неко прати њеног сина Александра".

Забава 03.03.2015 | 10:06
Северина у полицији

Средином прошле године, хрватска певачица Северина је пријавила полицији да непознати мушкарци прате и сликају њеног сина Александра. Вучковићева је јуче у загребачкој полицији на саслушању наводно навела да је "непознате мушкарце унајмио њен бивши Милан Поповић".

"Бивши дечко ми је често говорио да грешим што немам телохранитеље и заштиту и инсистирао је на томе да ми их обезбеди. Врло је могуће да је он, због нашег компликованог односа ангажовао те људе да надгледају нашег сина", рекла је Северина на саслушању, преноси "Ало".

Певачица је, наводно, ипак додала да је то Поповић урадио не само због синовљеве сигурности, већ и чињенице да би Северина тражила његову помоћ.

"Мислим да је Милан унајмио унајмио детективе да нас прате да бих га, када их приметим да нас прате, звала и тражила помоћ. Иако ми је тешко да поверујем, могуће је да жели да ме дискредитује".

Да неко прати и слика малог Александра прва је приметила Северинина дадиља, док се шетала са дететом на игралишту. Испричала је све Северини и њеном менаџеру, који је успео да услика мушкарце који су пратили дете.

Извор: Мондо

Коментари / 0

Оставите коментар