Пелегрини ''долива уље'' пред дерби са Челсијем!

Дијего Коста мора да ублажи темперамент, не желим да причам о Мурињу! „Била би добра ствар за њега да се мало промени у будућности. Ово не причам да бих стекао предност пред сутрашњу утакмицу. Не треба да да се понаша на тај начин, јер је веома добар играч“, рекао је Чилеанац.

Фудбал 31.01.2015 | 14:20
Пелегрини ''долива уље'' пред дерби са Челсијем!

Што смо ближи завршници енглеске Премијер лиге, све је извесније да ће се за шампионску титулу борити Челси и Манчестер Сити. Тренер Грађана Мануел Пелегрини мало је подигао атмосферу пред сутрашњи дерби на Стамфорд Бриџу, пошто је говорио о темпераменту најбољег нападача Плаваца Дијега Косте, који је суспендован на три утакмице због гажења Емреа Џана на утакмици са Ливерпулом и пропустиће један од најважнијих мечева у сезони.

„Била би добра ствар за њега да се мало промени у будућности. Ово не причам да бих стекао предност пред сутрашњу утакмицу. Не треба да да се понаша на тај начин, јер је веома добар играч“, рекао је Пелегрини.

Стратег Манчестер Ситија енглеским новинарима није желео да допусти да га уведу у полемику око недавних изјава Жозеа Муриња поводом наводне завере судија против Челсија.

„Не покушавајте конференцију за медије да претворите у сукоб, нећу вам у томе помоћи. Такође, ово није меч који ће одлучивати о шампионској титули, имамо још 45 бодова у оптицају“, рекао је Чилеанац.

Ипак, Челси у овом тенутку има пет бодова више од најближег пратиоца и у случају победе стекао би осетних осам бодова предности, што би му дало огроман ветар у леђа пред наставак шампионске борбе.

Коментари / 0

Оставите коментар