Војска баш терорише Стеауу!

Најтрофејнији румунски фудбалски клуб, до скоро познат као Стеауа, после губитка свог имена, грба и боја на Високом суду, суочава се са још једним проблемом пошто румунска војска тражи и комплетну зараду у последња два месеца из званичних клупских продавница.

Фудбал 31.01.2015 | 11:40
Војска баш терорише Стеауу!

Стеауа је у децембру изгубила парницу са националном војском, али је успела да се договори са државом да задржи своје старо име, уколико испред њега дода префикс „ЦСА”, што је скраћеница за „Војни спортски клуб”.

ЦСА Стеауа ипак није успела да задржи грб, па је усвојила нови, али он никако није задовољио навијаче румунске „Звезде” који се на разне начине шале са грбом а чак га пореде и са чувеним цртаним јунаком Лисом Симпсон.

За сада није дефинитивно познато ни да ли ће ЦСА Стеауа морати и да се одрекне својих плаво-црвених боја.

То је европског шампиона из 1986. године довело до још једног проблема пошто је практично морао да се одрекне и све робе из својих продавница које носе неки од мотива клуба. Како то није учињено, односно како је сва роба која је била на лагеру и даље у продаји, румунски војни врх је запретио да ће поново тужити ЦСА Стеауу уколико зараду од реквизита не буде уплатила војсци.

Румунски клуб је саопштио да ће у најкраћем року испунити захтеве како би избегла нову тужбу.

Коментари / 0

Оставите коментар