АО, Халеп: Узор су ми сестре Вилијамс!

Трећа тенисерка света Симона Халеп изјавила је да се увек дивила сестрама Вилијамс, које је посматрала као тениске узоре.

Тенис 28.01.2015 | 17:00
АО, Халеп: Узор су ми сестре Вилијамс!

Халеп је у уторак завршила учешће на Аустралијан опену у четвртфиналу, поразом од Рускиње Јекатарине Макарове са 6:4, 6:0.

„Када сам била млађа, често сам их гледала. Оне су ми биле узори јер су веома борбене. И даље играју, иако једна има 30, а друга 34 године. То је невероватно, импресивно. Оне су велике шампионке, и по мом мишљењу, имам још много тога да учим од њих“, рекла је Халеп.

Она је потом дала веома чудну изјаву, рекавши да је четвртфинале Аустралијан опена довољан резултат за њу.

„Прошле године сам имала велики резултат овде, сада не могу рећи да је претерано велики, али је за мене довољан. Почела сам добро годину – освојила једну титулу и овде одиграла неколико добрих мечева. Имам самопоуздања да ће ова година бити боља него претходна, желим да унапредим игру и ментални приступ. Мислим да сам на правом путу да одем на још виши ниво, али је тешко – сви мечеви су тешки на овом нивоу, сви желе да ме победе јер сам у врху. Знам то из прошлости, имала сам исти менталитет. И даље желим да играм са уживањем и будем опуштена на терену јер нећу да осећам притисак“, додала је Симона.

Коментари / 0

Оставите коментар