ЕЛ - Обрадовић пред Звезду: Неће ми бити лако!

Тренер кошаркаша Албе Саша Обрадовић рекао је да ће утакмица против Црвене звезде у петом колу Евролиге бити изузетно чудна за њега, јер ће први пут у каријери водити екипу против тима за који навија.

Кошарка 28.01.2015 | 21:00
ЕЛ - Обрадовић пред Звезду: Неће ми бити лако!

Обрадовић је поникао у Звезди, а њен дрес носио у три наврата и био члан генерације која је 1993. године освојила титулу.

"И даље навијам за Звезду, кад год стигнем. Драго ми је да је клуб у којем сам одрастао сада у бољој ситуацији у односу на претходне године. Ово ће за мене бити чудно искуство, јер ћу први пут у каријери водити екипу против 'мог клуба", рекао је Обрадовић и похвалио екипу Дејана Радоњића, а поготово атмосферу коју праве "делије".

"Победа за обе екипе значи много. Звезда има талентован, снажан и атлетски тим. Играње у Пиониру ће бити још теже, јер већина мојих кошаркаша није навикла да игра у таквој атмосфери", истакао је Обрадовић.

Ни једном ривалу није лако када гостује у Београду, а на то је подсетио и крилни кошаркаш Албе Алекс Кинг.

"Звезда је млад тим са доста потенцијала, имаће велику подршку публике. Покушаћемо да искористимо искуство и одиграмо паметно. Драго ми је што ћу се састати са саиграчем из репрезентације Немачке Мајком Цирбесом, који ове сезоне игра изузетно добро", рекао је Кинг.

Утакмица Црвена звезда - Алба игра се у четвртак од 20.45 у дворани Пионир, где црвено-бели траже први тријумф у другој фази Евролиге.

Коментари / 0

Оставите коментар