АО: Серена није хтјела на сестру, Киз купује Витона!

Најбоља тенисерка света Серена Вилијамс рекла је да је задовољна пласманом у полуфинале Аустралијан Опена, победом над Домиником Цибулковом. Американка Медисон Киз рекла је после пласмана у полуфинале Аустралијан Опена да ће од новчане награде на првом Грен слем турниру у сезони купити нову торбу.

Тенис 28.01.2015 | 16:00
АО: Серена није хтјела на сестру, Киз купује Витона!

Вилијамсова је против Цибулкове славила са 6:2, 6:2, и тако осигурала дуел са сународницом Медисон Киз, која је била боља од старије од сестара Вилијамс Венус са 6:3, 4:6, 6:4.

“Осећам да сам играла добро. Знама сам да морам, зато што је она толико самоуверена на терену, имала је неколико добрих мечева”, рекла је Вилијамсова.

На питање да ли осећа олакшање што се неће за финале борити са старијом сестром, Серена је рекла:

“Не знам. Увек навијам за Венус. У исто време, тешко је играти против ње. Победила ме је када смо последњи пут играле и био је то веома дуг меч. Не могу да кажем да осећам олакшање, пошто Медисон игра одлично и има сјајан фохенд. Много је напредовала и сигурно ме чека тежак меч”.

Серена је такође истакла да јој је драго што ће једна америчка тенисерка сигурно играти у финалу.

“Медисон игра одлично. Рекла сам јој да сам срећна због ње. Лепо је видети још једну Американку, Афроамериканку да игра толико добро и да је прошла у полуфинале. У сваком случају, једна Американка ће бити у финалу, што је сјајно. То је одлична вест и за мене и Венус јер знамо да коначно постоје друге америчке тенисерке које играју добро и све боље, а успут показују да желе да буду најбоље на свету”, нагласила је америчка тенисерка.

Кизова је у четвртфиналу славила против Венус Вилијамс са 6:3, 4:6, 6:4, а сада је очекује сусрет са Сереном Вилијамс у борби за полуфинале:

19-годишња Американка ће у Мелбурну сигурно освојити 500.000 долара, пошто јој нешто већи чек следује због пласмана у полуфинале. Питање шта ће са тим новцем искрсло је први пут када се Кизова пласирала у четвртфинале Аутралијан Опена.

“Мислим да ћу купити нову торбу. Обећала сам себи да ћу, ако стигнем до друге недеље, купити себи торбу Луј Витон”, рекла је Кизова, која раније никада није прошла даље од трећег кола на највећим турнирима.

Американка је потом открила да ће остатак новца ставити у банку.

“Добра сам са новцем”, нагласила је Кизова, “Мислим да за сада остајем на торби... Можда док купујем торбу купим још нешто”.

Водитељ на терену је потом упитао да ли размишља о куповини куће, на шта је Кизова одговорила:

“Хајде да не идемо тако далеко. Мислим да не треба да одмах купим кућу”.

Коментари / 0

Оставите коментар