Исповијест: Убио ми је кћерку због љубавнице

Аца Павловић (31), из Мионице код Ваљева, који је у суботу у аутомобилу задавио супругу Марију (31), па се објесио, оставио је опроштајно писмо у којем признаје свој поступак.

Србија 27.01.2015 | 17:46
Исповијест: Убио ми је кћерку због љубавнице

У његовом ауту „фијат мареи“, паркираном у њиви у мионичком селу Радобић, поред Маријиног мртвог тијела, пронађено је опроштајно писмо које је написао Аца. Извор наводи да се се из писма види да Аца није могао да „издржи животни притисак“, те да је одлучио да убије супругу, а потом и себи пресуди. Пошто је Марију задавио, обЈесио на дрво педесетак метара даље, пише Ало.

Маријина мајка Валентина Недељковић, која живи у селу Крчмар, каже да јој се ћерка није жалила да има брачне проблеме.

''Међутим, својој сестри, а мојој старијој ћерки Јелени је уочи њиховог нестанка рекла да јој Аца прети убиством, после чега је Јелена све пријавила полицији. Када сам је последњи пут видела, приметила сам да моје дете не личи на себе, да је страшно смршала, да је забринута, али је мени ћутала о томе шта се дешава. Ништа му није била крива'', прича мајка.

''Он је тај који је имао љубавницу, па је ипак убио моје недужно дете. Уместо да се радујем јер се Јелена породила пре месец дана, тугујем за ћерком, коју је прво преварио, па убио '', кроз јецај прича Маријина мајка.

Аца и Марија су дјеца разведених родитеља, а њихови пријатељи и познаници у Мионици и даље не могу да вјерују шта се десило јер су обоје, како кажу, били мирни, тихи људи.

''Мионица је мало место и све се брзо сазна, па се тако сазнало и да је Аца у вези са недавно разведеном комшиницом која га је потпуно опчинила. По Маријином изгледу и по њеним статусима на Фејсбуку јасно се видело да зна за њих. Она је чак пристала да се летос фиктивно разведу. Аца ју је убедио да му је развод потребан да би добио папире за рад у Немачкој, али није желела да напусти кућу у којој је одгајила синчица и ћеркицу.

Недавно су ћерки прославили рођендан, тада се чинило да је све у реду'', кажу пријатељи Павловића.

Осмогодишњи син и четворогодишња ћерка Марије и Аце су у кући његове мајке, са баком која је, како кажу Мионичани, сама одгајила сина и само продајући на локалној пијаци успела да подигне велику кућу. Марија и Аца данас треба да буду сахрањени у Мионици.

Убрзо пошто су пронађени лешеви Павловића, А. Б. из Мионице, за коју се тврди да је била у емотивној вези са Ацом, покушала је да се отрује лијековима. Она је ван животне опасности и збринута је на психијатрији ваљевске болнице.

Коментари / 0

Оставите коментар