Звезда: Није нас нико напао у Подгорици!

Тим менаџер црвено-белих Небојша Илић демантовао је информацију да је било физичких сукоба кошаркаша Звезде и руководства домаћина у дворани Будућности.

Кошарка 27.01.2015 | 13:40
Звезда: Није нас нико напао у Подгорици!

Снимак насртаја на кошаркаше Звезде после утакмице против Будућности показао је део дешавања пред свлачионицама дворане "Морача".

Псовке на два језика, померање играча Звезде ка степеницама и кошкање почели су, према писању портала "Блиц", повиком Јаке Блажича: "Не дамо рекорд".

На то су, наводно, челници подгоричког клуба реаговали кретњом ка играчима Звезде, после чега је почело кошкање.

Тим менаџер Црвене звезде Телеком Небојша Илић демантовао је у разговору за "Вечерње новости" да се догодило било шта драматично. Рекао је да је све протекло у најбољем реду.

"Под утиском узбудљиве утакмице, играчи оба тима добацивали су једни другима, што је сасвим уобичајено после оваквих мечева. Никаквог контакта није било, нити челници Будућности имају било какве везе са тим. Заиста ми није јасно због чега се пласирају неосноване информације. Све је протекло у најбољем реду пре, за време и после меча", рекао је Илић за "Новости" и захвалио домаћину на срдачном пријему у Подгорици.

Коментари / 0

Оставите коментар