Кина баш суђена Лазовићу!

Шпиц Партизана има и понуду Тјанџин Теде, фантастични финансијски услови би могли да га одведу из Хумске 1.

Фудбал 27.01.2015 | 08:00
Кина баш суђена Лазовићу!

Како се ближи крај прелазног рока, тако постаје све извесније да ће Партизан тешко успети да се одупре намери иностраних клубова да ангажују његов тандем нападача. Петар Шкулетић се налази близу трансфера у Хамбург, а расту шансе да црно-бели остану и без искуснијег члана навалног реда - Данка Лазовића.

Пре две седмице сазнало се да је репрезентативац Србије на листи жеља Александра Станојевића који би га радо видео у Пекинг Ентерпрајзу, али бивши шеф струке Парног ваљка није једини који жели Лазовића у Кини. За њега су заинтересована још два клуба, Тјанџин Теда (тренер Ари Хан) и Гвангжу РиФ (шеф струке Козмин Контра).

Оба клуба су финансијски изузетно стабилна и не би им био проблем да издвоје новац за плату Данка Лазовића, који има отворен уговор са Партизаном и као такав практично може да напусти Хумску 1 у сваком тренутку. Чак и кад почне пролећни део шампионата у Суперлиги, пошто прелазни рок у Кини траје све до 27. фебруара.

Како се може чути, фантастична финансијска понуда је један од разлога због које би 32-годишњи шпиц могао да заврши трећи мандат у Партизану. Не и једини, јер најпре жели да види с каквим тимом ће екипа Марка Николића дочекати наставак борбе за титулу првака и наводно ће одлука зависити и од тога да ли ће Петар Шкулетић остати у клубу. У том случају би порасле шансе да Лазовић, без обзира на позиве из Кине, на пролеће настави да носи црно-бели дрес, све до истека уговора (јун 2015), а под условом да први стрелац лиге пређе у Хамбург (или неки други клуб) и он би кренуо у још једну авантуру преко граница Србије.

Током зимског прелазног рока Данко Лазовић је већ имао могућност селидбе у Азију, али је упркос позивима из Уједињених Арапских Емирата остао на располагању Марку Николићу и тренутно је на прпремама у Белеку, где црно-бели у уторак играју другу припремну утакмицу против швајцарског Цириха (15.30).

Коментари / 0

Оставите коментар