АО распоред: Ноле око 11!

Осмог дана Аустралијан Опена, једини преостали српски представник у синглу Новак Ђоковић играће са Жилом Милером меч осмине финала.

Тенис 26.01.2015 | 00:30
АО распоред: Ноле око 11!

Њихов дуел је последњи на “Род Лејвер арени” и требало би да почне око 11 часова по нашем времену, али све зависи од мечева који су на програму раније.

Најбољи тенисер света се до сада никада није састајао са Луксембуржанином који држи 42. место на АТП листи. Милер је најбољи пласман на неком Грен слему остварио на УС Опену 2008. године, када је елиминисан у четвртфиналу.

Програм на највећем терену “Мелбурн парка” у 1 час после поноћи отварају Словакиња Доминика Цибулкова и Викторија Азаренка из Белорусије. После њих две, на терену ће се наћи најбоља тенисерка света Серена Вилијамс и Гарбине Мугуруса из Шпаније, пре дуела Давида Ферера и Кеија Нишикорија, који неће почети пре 4 часа.

Вечерњи програм на “Род Лејвер арени” од 9 часова по нашем времену отварају Американка Венус Вилијамс и Агњешка Радвањска. После та четири поменута дуела, уследиће сусрет Ђоковића и Милера.

Актуелни освајач Аустралијан Опена Станислас Вавринка играће најраније од 3.15 са Шпанцем Гиљермом Гарсија-Лопесом на “Маргарет Корту”. На том терену ће се потом наћи Американке Медисон Киз и Медисон Бренгл.

Једини преостали меч сингле планиран за понедељак биће одигран на “Хајсенс арена”, на којој око 7 часова играју Шпанац Фелисијано Лопес и осми носилац Милош Раонић.

Коментари / 0

Оставите коментар