Чије груди су боље-домаће или стране?

Кажу да је само један поглед дневно на женски деколте лековит и да моментално поправља располиожење. Предствљамо вам најпривлачније, али и једне од највећих груди са наше и стране јавне сцене, а ви процените које вам се више свиђају.

Забава 23.01.2015 | 14:54
Чије груди су боље-домаће или стране?

Дара Бубамара вс Кејт Аптон - Већ неколико пута је позната певачица Дара Бубамара истицала као обожава своје велике природне груди, и да су оне заправо разлог зависти њених колегиница.Са друге стране, још једна природна лепотица, Кејт Аптон може да се похвали великим грудима.

Сораја Вучелић вс. Ким Кардашијан - Најознатија српска старлета, Сораја Вучелић не пропушта да своје хируршки увећане груди стави у први план, било када се фотографише за друштвене мреже, или када гостује у емисијама.Њена супарница у овом окршају је светски позната старлета Ким Кардашијан која је славу такође стекла експлоатацијом својих облина. И снимком секса разуме се.

Емили Ратајковски вс. Јелена Карлеуша - Глумица и фотомодел Емили Ратајковски против диве Јелене Карлеуше. И док је једна плавуша друга је бринета, али обе умеју да своје фанове почаста фотографијама заносног деколтеа.Ко је овог пута бољи, процените сами.

Цеца Ражнатовић вс. Џордан Карвер - Америчка старлета Џордан Карвер против наше фолк диве Цеце Ражнатовић. Обе су ситне грађе а бујног попрсја а ви одлучите који је лепши.

 

Извор: Блиц

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

дивља јабука

23.01.2015 13:59

Признам и волим само природно. Овом приликом, захваљујем се дјевојкама које нису радиле пластичне операције на себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

23.01.2015 14:25

ПРИРОДНО,А ДОМАЋЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Домаће

23.01.2015 17:02

Гледајте домаће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

недјо2

23.01.2015 21:54

Оне које се највисе пипају и доје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема висе домацег

23.01.2015 22:02

Мозда код старијих. Ви, драги моји, гледаје силиконе. Цеца је по медијима повецавала груди у Бразилу. Зар ви 92'мислите она би вам дала да то стиснете?

ОДГОВОРИТЕ
Name

папагај

25.01.2015 10:26

Овдје мушкарци (по)мало лажу. Свако више воли туђе него своје, па и дјевојке и жене узимају туђе, нажалост мртве силиконе. Мушкарци више воле врабца у руци него голуба на грани, бар сам ја такав.

ОДГОВОРИТЕ