Тању Савић прогањају

Певачица Тања Савић шокирана је причом коју је у јавност изнео извесни Бане Ђокић, тврдећи да је њен супруг Душан туче, вара и да се чак дрогирао пред њим, преноси Курир.

Забава 22.01.2015 | 12:06
Тању Савић прогањају

“Он је паћеник, који је желео насловну страну и добио је. Вероватно је љут што смо га разоткрили. Представљао се у наше име, претио, обећавао наш новац, па то је кривично дело! Можемо да га тужимо за то! Кад се нама јавио један момак из Црне Горе и кад смо увидели шта се дешава, хтели смо да прекинемо сарадњу и преузмемо мој Фејсбук профил. Он то није прихватио. Уцењивао нас је. И на крају је све обрисао. Због тога се десио цео овај проблем”, тврди Тања за Курир и објашњава.

“Он је овог лика из Црне Горе, који нас је звао, преварио за 350 евра, значи имамо ми то у мејлу тог момка. Бане се чак клео у децу, говорио му је „да ми пребациш све фанове на моју страницу, ја ћу да ти платим“. Значи, такве ствари залужују казну. Имамо довољно основа да га судски гонимо. Слао је мејлове у Душаново име, потписивао се као Душан, ми чувамо све што нам је Црногорац послао. Он каже Душану: „Ја видим да си ти кршан момак, прави мушкарац, а кад ме је он позвао и рекао да је Тањин муж, нисам могао да му поверујем јер има женски глас.”

Тања поручује да је Бане присвојио новац од YоуТубеа, а да то није ни пријавио.

“Бане је узео око 5.000 долара од YоуТубеа и потрошио, а то није пријавио. Он то не прича. Боље да поведе рачуна о свом менталном здрављу него о томе шта радимо Душан и ја. Њему треба психијатар”, истиче певачица, поручујући да умало није повратила када је на YоуТубеу укуцала Банетово име и презиме и видела његове спотове.

С друге стране у изјави за Ало Бане истиче да је забринут за сопствену безбедност.

“Не смем да изађем из куће. Плашим се за своју безбедност. Данас сам видео Душанов ауто паркиран испред моје зграде и у паници сам да жели да ми науди. Само сам рекао истину, са Тањом сам сарађивао и увек сам јој помагао, нисам заслужио да ме малтретира њен муж.”

Извор: Трачара

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

пецам на дунаву

23.01.2015 07:21

Ако јој је овај на слици муж, зашто да се плашиш комарца? Понеси спреј.

ОДГОВОРИТЕ