Вепар дивљао у центру Власенице

Вепар тежак више од 100 килограма изазвао је данас лакшу саобраћајну незгоду у центру Власенице, направивши претходно пометњу међу грађанима пред маркетом "Зворничанка".

Република Српска 04.01.2015 | 19:07
Вепар дивљао у центру Власенице

Очевици кажу да се вепар изненада појавио пред маркетом у центру Власенице, те да је било очигледно да је животиња раније рањена и прогоњена.

Вепар, који је био избезумљен и уплашен, упао је у оближњи подрум пића и порушио све што му се нашло на путу, након чега је изјурио из продавнице и ударио у опел који се кретао Романијском улицом.


Дезорјентисани вепар потом се вратио у подрум пића, гдје су га сачекали и устријелили ловци локалног Удружења "Игришта", који су у међувремену алармирани.

Ловац Радисав Митровић рекао је да рањена животиња може да буде веома опасна.

"Враћали смо се из лова када су нам јавили да се вепар појавио у граду. Сачекали смо га док се није уморио, јер је био избезумљен и бијесан", каже Митровић.

Ловац Радивоје Куртума каже да је у својој дугогодишњој ловачкој каријери само једном видио вепра у центру града.

"У Кладњу је 1988. на сличан начин вепар ушао у хотел. Такође је био рањен, гонили су га пси и када је у таквој ситуацији он нема пуно времена да размишља, већ бјежи гдје му је лакше", рекао је Куртума.

Командир Полицијске станице у Власеници Драган Јовичић рекао је да су увиђај на лицу мјеста обавили припадници власеничке полиције и Станице за безбједност саобраћаја Зворник.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Сваста

04.01.2015 20:14

ААХАХХА ста све нецес цути?? Вепар дивља у центру града!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

04.01.2015 20:46

Из шуме па правац у подрум пића. :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Уочено

04.01.2015 21:26

Тако и милокрад дивља у Бањалуци. И ником ништа. У Власеници очито не би могао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

моки са истока

04.01.2015 22:45

Ко казе да је Власеница град? Обицна селендра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

05.01.2015 09:45

Имају лово чувари они ће то очистити немој да тко дира !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кобац

05.01.2015 12:04

Сви су они из власенице И околине да не набрајам та села као ти Вепрови то треба заградити да немају контакта са нормалним људима који су могли отићи у свијет скупили су паре да испуне своје сне да постану Сарајлије све Алија и Милошевић криви За то што су им дозволили тако да то све буде .

ОДГОВОРИТЕ