АБА: Нови испит за Партизан - мора пасти Солнок!

Кошаркаши Партизана су утакмицу против Будућности "морали" да добију, али су је изгубили и само још више отежали борбу за једно од прва четири места, односно пласман у плеј-оф АБА лиге, а нови испит чека их већ у уторак против Солнока од 20 часова.

Кошарка 23.12.2014 | 00:00
АБА: Нови испит за Партизан - мора пасти Солнок!

Навијаче црно-белих више од новог, седмог пораза у 13 мечева, брине игра српског шампиона, која је далеко од идеалне, са акцентом на недостатак идеје у нападу. Екипа из Хумске још није решила проблем са основним плејмејкером и како време пролази, а Миленко Тепић губи и оно мало преостале свежине, Партизану је све теже.

Партизан дуелом против Солнока отвара други део сезоне на Јадрану и сувишно је истицати шта је чинити пуленима тренера Душка Вујошевића. Српски и мађарски тим имају идентичан учинак у досадашњем делу такмичења, а једну од шест победа Партизан је уписао управо против Солнока.

Гости су у успону форме, што потврђује тријумф против Бешикташа (68:67) у Истанбулу, али и минималан пораз од Цедевите, у недељу у Загребу (74:73).

Када су у питању међусобни дуели црно-бели воде са 3:2, с тим што се Мађари прошле сезоне нису појавили у "Пиониру" и овај меч је регистрован службеним резултатом 20:0.

Коментари / 0

Оставите коментар