Београд: Тешка несрећа, погинуо Бугарин

У тешкој саобраћајној незгоди која се догодила ноћас у 2.51 на Кружном путу код Орловаче у Београду погинуо је бугарски држављанин старости од око 45 година, а осморо људи је повређено, укључујући четворогодишњу девојчицу. Два аутомобила сударила су се чеоно на делу Кружног пута између тунела Стражевица и Липак.

Србија 21.12.2014 | 11:35
Београд: Тешка несрећа, погинуо Бугарин

Како је Тањугу рекла портпарол београдске Хитне помоћи др Нада Мацура, на терен су по позиву у 2.51 минута изашле четири лекарске екипе, које су све повређене превезли у Ургентни центар.

Реч је о возилима страних држављана регистарских таблица Бугарске и Македоније, додала је Мацура.

У тој незгоди је тешко повређена женска особа од око 40 година, која је задобила тешку повреду главе и превезена је на реанимацију Ургентног центра.

Међу повређенима су и мушкарац од око 42 године, који је задобио раздеротину главе, мушкарац од око 36 година, задобио повреду главе и леве потколенице, затим мушкарац од око 50 година, који је задобио повреду главе, грудног коша и стомака, мушкарац од око 33 године, са повредом обе ноге и стомака и женска особа од око 38 година, која је задобила лакшу повреду главе и обе потколенице.

Девојчица је задобила повреду главе и била је угрувана, рекла је Мацура.

 

Коментари / 0

Оставите коментар