Лил тражи Шкулетића! Шта каже Партизан?

Менаџер Радојица Божовић потврдио је да су у току преговори са француским клубом, додавши да то није све...

Фудбал 19.12.2014 | 23:01
Лил тражи Шкулетића! Шта каже Партизан?

Најбољи стрелац Партизана и српског фудбала, Петар Шкулетић, лако би могао да настави каријеру у иностранству, али "све је у рукама црно-белих", тврди његов менаџер Радојица Божовић.

Француски спортски лист "Л'Екип" објавио је да су представници Лила последњих недеља више пута видели Шкулетића на делу, али да тренутно постоји размимоилажење у погледу обештећења које би требало платити Партизану.

Из Хумске 1, наводно, траже између три и четири милиона евра, док је летошњи учесник квалификација за Лигу шампиона спреман да за стрелца 21 гола у 28 званичних утакмица ове сезоне издвоји око два и по милиона.

"Л'Екип" додаје да су за стаменог нападача заинтересовани и неки клубови из Енглеске...

"Преговарамо са Лилом. Интересовање и понуда постоје већ неко време, али ништа није договорено. Поред Француза, који су веома коректни, у игри су још три велика клуба и рекао бих да све иде својим током", потврдио је за "Спорт" Радојица Рајо Божовић.

Он је нагласио да ће пресудан за даљу играчку судбину Петра Шкулетића бити - интерес Партизана.

"Како клуб одлучи, тако ће бити, таман дошла понуда Реал Мадрида. Ако црно-бели и тренер Николић другачије размишљају, ми ћемо им изаћи у сусрет без поговора".

Утисак је да ће све бити јасније у данима после изборне Скупштине ФК Партизан, чији термин је среда, 24. децембар у 16 часова.

Коментари / 0

Оставите коментар