Звезди опет забрањени трансфери!

Нове муке за управу црвено-белих!

Фудбал 19.12.2014 | 14:20
Звезди опет забрањени трансфери!

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије забранила је данас регистрацију нових играча за девет клубова Суперлиге, међу којима су Црвена звезда и Војводина.

Бивши играчи и тренери, односно клубови, као повериоци, пред надлежном Дисциплинском комисијом ФСС-а поднели су захтеве за покретање дисциплинских поступака, што је за последицу довело до изрицања мера забране регистрације и трансфера нових играча за клубове.

Како је саопштено на сајту ФСС-а, Звезда има укупно дуговање у износу од 230.521 евро, 13.500 америчких долара и 160.000 динара због поступака који су покренули некадашњи тренер Драган Младеновић, као и играчи Милош Весић, Љубо Ненадић, Марко Вешовић, Бојан Павловић, Александар Јевтић, Стеван Рељић, Урош Ћосић и Срђан Мијаиловић.

Војводина је дужна 22.800 евра због дуговања према Стојану Врањешу, Зорану Поповићу и Владимиру Бранковићу, Јагодина око 2.500 евра због обавеза према Радничком из Обреновца и Душку Дукићу.

Међу осталим клубовима су Рад, Борац, Нови Пазар, ОФК Београд и нишки и крагујевачки Раднички. Забрану имају и клубови друге лиге - Металац, Инђија, БСК Борча и Слобода из Ужица.

Прелазни рок у Србији званично почиње 19. јануара 2015. године.

Коментари / 0

Оставите коментар