Најгори трансфери у 2014.!

Ближимо се крају 2014. године, а доносимо вам листу од пет најгорих трансфера који су се догодили у текућој години.

Фудбал 19.12.2014 | 11:40
Најгори трансфери у 2014.!

На првом мјесту је дефинитивно трансфер Марија Балотелија из Милана у Ливерпул. Балотели је доведен за 16 милиона фунти и сматрао се замјеном за Луиса Суареса.

Но, оно што је Уругвајац радио на Енфилду, Балотели не ради ни приближно добро. Редси су дефинитивно промашили инвестицију, а навијачи су огорчени и траже да Италијан напусти клуб.

Даглас је посљедњих дана љетњег прелазног рока, за око четири милиона евра, из Сао Паула прешао у Барселону.

Међутим, ове сезоне је само једном заиграо у дресу Каталонаца и дефинитивно није оправдао очекивања, а очекивало се пуно, па и да избаци Данија Алвеса из прве поставе. Алвес је Дагласа задржао подалеко од првих 11, а четири милиона евра су узалуд потрошена…

Трећи најгори трансфер у 2014. години је онај Алесија Ћерћија из Торина у Атлетико. Шпански клуб је познат по томе што увијек открије доброг голгетера (Торес, Фалкао, Коста итд…), али Ћерћи је живи промашај.

Двадесетшестогодишњак је одиграо шест утакмица и није постигао гол. Можда и проради некад, али за сада се не може назвати појачањем.

Искусни штопер Рио Фердинанд је крајем прошлог љета напустио Манчестер Јунајтед и прешао у QПР. Фердинанд некад, није оно што је данас. Можда је QПР могао потражити боље рјешење у одбрани?

Једино позитивно у свему је да је - бесплатан.

Костас Митроглу је зимус из Олимпијакоса прешао у Фулам за 12 милиона фунти. Није оправдао очекивања, а клуб је у међувремену испао из Премијершипа.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Цудак Балотели

19.12.2014 10:46

Цудак Балотели це да проради на прољеце

ОДГОВОРИТЕ