Аливодић жели у Партизан!

Бивши играч Војводине у завршној фази преговора са црно-белима, на обострано задовољство. "Верујем да ћемо у наредних неколико дана склопити сарадњу".

Фудбал 18.12.2014 | 16:20
Аливодић жели у Партизан!

Као и прошлог лета, довођење Енвера Аливодића (29) велика је жеља Партизана. По свему судећи, сада ће бити остварена.

БИвши везиста Војводине, сада слободан играч, лако би могао да се пресели у Хумску, где би поново сарађивао са Мирославом Вулићевићем и Петром Шкулетићем и тренером Марком Николићем.

То је потврдио и у изјави београдској спортској штампи.

"Обострана жеља за сарадњом постоји, али су остали још неки разговори да се прича конкретизује, па хајде да и то сачекамо... Кажем то само зато што је и летос мало недостало да се прича приведе крају на прави начин, но испречило се обештећење које је Војводина потраживала и нисмо се договорили. Сада нема препреке. Међутим, да не трчимо пред руду без потребе", рекао је Аливодић.

Офанзивни везиста потврдио је да је у контакту са тренером Марком Николићем.

"Жеља да дођем у Хумску је обострана и верујем да ћемо у наредних неколико дана склопити сарадњу".

Аливодић је напустио Војводину после скоро две године сарадње, а у дресу Новосађана оставио је дубок траг. Дао је огроман допринос освајању првог трофеја Купа Србије у клупској историји.

Претходно је наступао за Нови Пазар, кипарски Енозис, БСК Борчу, Чукарички и кратко за Раднички из Ниша, којем га је његов матични Пазар позајмио на почетку каријере.

На стадиону Партизана постигао је један од најлепших голова у каријери.

Коментари / 0

Оставите коментар