Елизабета ИИ силази са трона?

Кладионичари предвиђају да ће британска краљица Елизабета објавити абдикацију у предстојећем божићном обраћању нацији.

Забава 18.12.2014 | 09:06
Елизабета ИИ силази са трона?

Водећа битанска кладионица Корал укинула је клађења на краљицу Елизабету ИИ. након навале кладионичара који се кладе да ће британска краљица објавити абдикацију у божићном обраћању нацији.

Изгледи су били 10:1 да ће њено Величанство објавити одлуку да напушта трон, али неуобичајена догађања на кладионицама била су алармантна и приморала Корал да обустави клађење.

"Целу годину круже разне спекулације о судбини британске краљице, али данашње опкладе су нас изненадиле, рекао је портпарол Корала Никола Мекгиди.

"Што се нас тиче, закључили смо да тамо где има дима, има и ватре, па смо одлучили да предузмемо мере опреза и обуставимо клађење".

Портпарол Бакингемске палате није желео да коментарише догађања на кладионицама, само је подсетио на краљичино обећање из 1947. године, које је обавила на свој 21. рођендан.

Тада је млада краљица објавила да ће цели свој живот, био он дуг или кратак, служити своме народу.

Краљица Елизабета ИИ. следеће године могла би постати монарх с најдужим стажом у Великој Британији, који држи краљица Викторија, која је владала 63 године и седам месеци, преносе медији.

Извор: Новости

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мд

18.12.2014 12:05

Доста је паразит и гулила глупе Енглезе

ОДГОВОРИТЕ
Name

недјо2

18.12.2014 14:14

Куд процита ову вест нецу моци вецерас спават

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обицан цовек

18.12.2014 15:14

Поклапа се са одлуком Николића Томислава. Да ће отићи са Вучићем.Љепше му стоји да иде са њом. Бивши му кум Шешељ је покушао са Холандском краљицом и није успио.Признао је тај пораз јавно. Ево му прилика да побједи бар негдје Воју и Р****ри Енглеску краљицу. Рукавица је бачена.Напред Томо. Поздрав свим добрим људима..

ОДГОВОРИТЕ