Куће и сушаре на мети пљачкаша

За сада непозната лица провалила су у више породичних кућа и помоћних објеката на подручју општине Хан Пијесак, а на мети пљачкаша били су суво месо, моторне пиле, бушилице, мобилни телефони, алат.

Република Српска 02.12.2014 | 11:16
Куће и сушаре на мети пљачкаша

У мјесту Јапага непозната лица су у ноћи између недјеље, 30. новембра и понедјељка, 1. децембра провалила у породичне куће и помоћне објекте у власништву лица чији су иницијали З.М. и Д.М., саопштено је из Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Источно Сарајево.

Украдене су двије моторне пиле, двије бушилице и два мобилна телефона, док је из сушара украдено сирово и суво месо, а из незакључаних возила у власништву лица чији су иницијали В.М. и Д.М. украдена су два ЦД-а и лична документа.

У мјесту Мало Поље непозната лица су из сушаре, у власништву лица чији су иницијали Д.Р, украла суво месо и двије бушилице.

За вријеме увиђаја утврђено је и да је извршена тешка крађа из објекта "Силванус", гдје су украдене четири моторне пиле, као и провала у викенд кућу у власништву лица чији су иницијали Б.П. из које је украден електрични и ручни алат.

У току је рад на расвјетљавању ових кривичних дјела.

Полиција је ухапсила лице чији су иницијали З.Р., осумњичено да је након вербалне препирке са власником једног угоститељског објекта у Источном Новом Сарајеву пијан ушао у своје возило и намјерно ударио у објекат, поломивши портале и стакла.

 

Извор: Срна

Коментари / 0

Оставите коментар