Невен помаже избјеглицама!

Свака част, Невене! Српски дефанзивац Невен Суботић се годинама бави хуманитарним радом, а овога пута укључио се у акцију за помоћ избеглицама прегеглих из ратом захваћених подручја у Ираку и Сирији.

Фудбал 29.11.2014 | 16:30
Невен помаже избјеглицама!

Циљ акције је да се што већем броју избеглица пружи уточиште на територији Турске, а организатор је Црвени крст те земље. Суботић се радо одазвао позиву да помогне и промовише хуманитарну акцију која помаже онима којима је то заиста потребно.

’’Желим да помогнем избеглицама зато што свако људско биће, било оно некоме отац, мајка, син или ћерка има право на здравље, безбедност и шансу да оствари своје снове. Жртве ратова требало би да добију прилику да наставе свој живот у неким нормалним, пристојним условима’’, поручио је 25-годишњи дефанзивац Борусије Дортмунд.

И сам Невен Суботић је некада проживео исту судбину пошто је његова породица била принуђена да избегне из ратом захваћене Босне и Херцеговине када је Невен имао само пет година. Српски фудбалер има разумевања за људе који су доживели сличну судбину и на томе му треба одати признање.

Коментари / 0

Оставите коментар