ЕЛ: ПАО побједио, навијачи звиждали!

Део навијача Панатинаикоса звиждао и певао током минута ћутања посвећеног убијеном навијачу Црвене звезде Марку Ивковићу уочи меча у којем су "зелени" лако савладали Бајерн. Повреда Мицића.

Кошарка 29.11.2014 | 10:10
ЕЛ: ПАО побједио, навијачи звиждали!

Срамота!

Попут безобразлука и некултуре у Истанбулу, исто се догодило, зачуђујуће, и у Атини.

Део навијача Панатинаикоса није могао да се контролише, па је током минута ћутања посвећеног убијеном навијачу Црвене звезде Марку Ивковићу, звиждао и певао увредљиве песме на рачун Олимпијакоса, чији су навијачи у братским односима са присталицама црвено-белих.

Исто је било недавно у Истанбулу, када су само неколико дана после убиства Ивковића, навијачи Галатасараја, чији га је припадник и убио, звиждали док су остали одавали пошту.

Овакав потез посебно чуди од "зелених", чији је дугогодишњи тренер био Жељко Обрадовић.

Што се тиче утакмице 7. кола Евролиге, Панатинаикос је лако савладао Бајерн Минхен - 87:72, пошто је од почетка имао предност.

Најефикаснији играч победничког тима био је Еј-Џеј Слотер са 17 поена, док је један мање постигао Маврокефалидис.

Госте је предводио Бо Мекејлеб са 15, Робин Бенцинг је убацио 14, Душко Савановић 13... Василије Мицић меч је завршио са седам поена, а Владимир Штимац са пет.

Мицић је, међутим, меч завршио већ на старту треће четвртине, пошто је због повреде десне руке у сузама напустио терен.

Био је ово шести пораз Бавараца, тако да екипа Светислава Пешића више нема чему да се нада у Евролиги, осим стицању искуства у мечевима са јаким ривалима. ПАО је остао на другом месту, које дели са Фенербахчеом.

Коментари / 0

Оставите коментар