Пазар зна што нико не зна - Звезда и Воша без Европе догодине!

"Сазнао сам данас да следеће године ни Војводина ни Звезда неће моћи да играју у међународним такмичењима због финансијских дугова", рекао генерални секретар Новог Пазара Реџеп Кораћ!

Фудбал 28.11.2014 | 20:20
Пазар зна што нико не зна - Звезда и Воша без Европе догодине!

Подрхатава град на Јошаници пред гостовање Партизана. Фудбалери Новог Пазара дочекаће лидера Јелен Суперлиге уверени да могу да представљају озбиљну коску за разиграну чету Марка Николића.

Нови Пазар би евенуталним тријумфом стигао на место које гарантује пласман на европску сцену, али у Санџаку су убеђени да ће наредне године крстарити Старим континентом.
„ Утакмица са Партизаном је веома значајна за наш клуб из разлога што се ми боримо за Европу и ови бодови су нам јако битни. Буквално са ова три бода ми се селимо у сам врх табеле и то нам пружа прилику да се домогнемо Европе. Колико сам данас сазнао, следеће године ни Војводина ни Црвена звезде неће имати прилику да због финансијских проблема играју у Европи", рекао је генерални секретар Новог Пазара Реџеп Кораћ.

Очекује се наелектирисана атмосфера на Градском стадиону у Новом Пазару. Отуда је Кораћ апеловао на домаће навијаче да навијају фер и спортски.
„Сви жељно очекујемо сусрет са Партизаном како ми у фудбалском клубу тако и наши навијачи. Сигурно ће бити спектакл. Апелујемо на наше навијаче да дођу у што већем броју и да фер и спортски подрже наш клуб.После одложеног меча са Вождовцем створила се таква атмосфера да ће сви да гледају шта ће се десити на нашем стадиону. У Новом Пазару ће се десити спектакл и то у мечу са Партизаном“, подвукао је Кораћ.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

консе нп

28.11.2014 17:13

Убицемо их из кеца у кец.

ОДГОВОРИТЕ