Тодорић: Још ништа од појачања

Партизан у недељном "вечитом" дербију жели првенствено да пружи максимум, Звезда је "по свему" фаворит.

Кошарка 28.11.2014 | 11:20
Тодорић: Још ништа од појачања

Екипа Партизана одиграла је већ трећину регуларног дела АБА лиге (скор 5-4) и 70 одсто групне фазе Еврокупа (1-6) без правог, квалитетног стартног плејмејкера.
Терет игре на тој позицији јуначки носи Миленко Тепић, а у пракси се показало да му најбоље помаже крилни центар Милан Мачван, кога од повратка у црно-бели табор муче ситне повреде, па тако није играо ни у Турској против Банвита.

Двадесетогодишњи Борис Дало још не може да допринесе на жељени начин, поготово у Еврокупу.

Нажалост армије навијача, то су снаге са којима ће црно-бели морати да изнесу и наредни период, уз напомену да се врло брзо очекује Драган Милосављевић.

"Немам ништа да кажем на ту тему (довођења плејмејкера). Све то иде килаво", рекао је Драган Тодорић за "Спортски журнал" и додао да преговори са Сашом Павловићем стоје у месту.

Спортски директор црно-белих прокоментарисао је и растанак са Ђоком Шалићем.

"Био је незадовољан статусом и желео да оде негде где ће играти више. Имали смо за њега дугорочне планове, он је очигледно мислио другачије и рекли смо да му нећемо правити проблеме".

Црно-белима у недељу од 19 часова предстоји дуел са Црвеном звездом Телеком, у коме ће после много година бити аутсајдери "на папиру".

"Звезда је по свему фаворит. Док је она правила тим за пролаз у Топ 16 Евролиге, ми смо се мање бавили спортским стварима, а више неким другим, о којима се већ све зна".

"Тим нам је подмлађен, нисмо ни комплетирани, али евидентно је да се подижемо. У недељу желимо да пружимо максимум и одиграмо добру утакмицу", поручио је Тодорић.

Коментари / 0

Оставите коментар