Жигић од данас опет играч Бирмингема!

„Разговарао сам већ с њим, мислим да он има жељу да игра за нас и понуди нешто ново", рекао менаџер Бирмингема Гери Роувет.

Фудбал 27.11.2014 | 18:20
Жигић од данас опет играч Бирмингема!

Постоји озбиљна могућност да ће се навијачи Бирмингема вечерас опијати у локалним пабовима и наздрављати у част Николе Жигића! Бивши српски репрезентативац, који од јуна нема клуб, на пола корака је од повратка у редове клуба са Сент Ендрујза.

Наиме, менаџер Бирмингема Гари Роувет потврдио је за локалне медије да ће данас имати састанак са горостасом из Криваје, те да постоји озбиљна могућност да се Жигић врати на место успеха.
„Данас ћу сести за сто са Николом и видети да ли постоји интерес да се он врати у Бирмингем. Разговарао сам већ с њим, мислим да он има жељу да игра за нас и понуди нешто ново. Он је тип играча који може да користи сваком тренеру, потребно је да знате да га кориастите“, рекао је Гери Роувет.

На питање да ли Жигић има пренаглашене финансијске захтеве, менаџер Бирмингема је имао спреман одговор:
„Није то разлог због којег Никола још није потписао. Он је свестан каква је финансијска ситуација у клубу, али он жели да остане у Енглеској.“

Некадашњи нападач Црвене звезде је један од најзначајнијих играча у новијој историји Бирмингема. Његови голом Бирмигнем је 2011.године савладао Арсенал и освојио Лига куп, први трофеј после 48 година. За клуб са Сент Ендрујза Жигић је одиграо 128 мечева и постигао 32 гола. Прошле сезоне Жигић је поготком у последњем колу против Болтона сачувао Бирмингем у Чемпионшипу.

Жигић би представљао капитално појачање за Гарија Роувета. Бирмингем је ове сезоне постигао само 15 лигашких голова...

Коментари / 0

Оставите коментар