Војводина ''пазари'' у Бањалуци!

На мети новосадског суперлигаша је талентовати, 21-годишњи фудбалер бањалучког Борца Александар Субић.

Фудбал 27.11.2014 | 12:10
Војводина ''пазари'' у Бањалуци!

Повремени репрезентативац младе селекције БиХ и стандардан првотимац бањалучког Борца, Александар Субић, налази се на мети Војводине.

Субић је у 13 мечева постигао два поготка, којима је свом тиму донео шест бодова (једини је затресао мрежу у дуелима са Зрињским и Челиком, оба меча на Градском стадиону завршена побједом Бањалучана 1:0).

Добре игре нису остале незапажене, па је за његове услуге интересовање показала Војводина. Тренер Новосађана Зоран Марић, у време док је седео на клупи бањалучког премијерлигаша, имао је увид у Субићеве игре, с обзиром да је он тада био међу најистакнутијим јуниорима и полако куцао на врата првог тима.

У редовима Воше већ играју два играча из Републике Српске, Требињац Мијат Гаћиновић и Бањалучанин Срђан Бабић, али ће они по свему судећи напустити "Карађорђе" ове зиме, тако да су црвено-бели већ кренули у потрагу за заменама.

Избор је пао на младог Субића, са којим су разговори почели пре два дана и очекује се да ускоро буду конкретизовани, пише "ЕуроБлиц".

"Распитивао сам се за Субића, који је својевремено био један од најталентованијих играча. Знам да је и млади репрезентативац и волео бих да га видим у Војводини", признао је тренер "лала" Зоран Марић.

Раније се за Субића интересовала и Млада Болеслав из Чешке.

"Ако се за мене интересује Војводина и тренер Марић, онда је то за мене велика част. Морам бити искрен и рећи да ме нико није звао, а не знам да ли је неки позив стигао у клуб. Знам да је летос и током јесени било неких понуда из Чешке", искрен је Субић.

Ипак, талентовани фудбалер не жели да жури.

"Желим прво мало да се одморим после напорне полусезоне, а биће времена да разговарам са заинтересованим клубовима".

У Борцу сигурно неће правити проблеме играчима који желе да оду у иностранство, наравно уз адекватно обештећење. Субићева вредност процењена је на 50.000 евра.

Коментари / 0

Оставите коментар