ЕЛ: Боби зна рецепт за Нептунас!

Центар црвено-белих зна рецепт за победу над Нептунасом у четвртак увече.

Кошарка 27.11.2014 | 11:35
ЕЛ: Боби зна рецепт за Нептунас!

Црвена звезда Телеком је партијама у првих шест кола заслужила бољи скор од 3-3, али реалност је таква да јој у седмој рунди долази литвански Нептунас са истим бодовним учинком и да је победа једино што долази у обзир - ако Радоњићеви изабраници желе да се пласирају у Топ 16 фазу Евролиге.

Последњих дана много више се причало о убиству Марка Ивковића у Истанбулу и како ће се та трагедија одразити на екипу (и на атмосферу у Комбанк арени), него о самом поразу од Галатасараја и победи над Цедевитом у Загребу.

Јасно је да дуел са Нептунасом неће бити типична евролигашка утакмица у Београду, али на играчима је да забораве на околности и током 40 минута ефективне игре ураде оно што је њихов посао.

"Прво треба напунити ову халу, а онда се спустити у став и играти одбрану какву смо играли у последњих неколико утакмица", рекао је Бобан Марјановић на последњем тренингу у Арени.

"Све што се договоримо у свлачионици, морамо да пренесемо на терен, али мислим да је одбрана кључни фактор победе", додао је убедљиво најкориснији играч досадашњег тока Евролиге.

Сви у Звезди памте како их је овај противник победио у Клајпеди - рафалом тројки у првом полувремену и кошем постигнутим три секунде пре краја, након што су анулирали "минус 15".

"Име Нептунас не значи ништа, али имају одличног тренера, играју одлично и заслужују респект. У гостима су мало лошији, али са шутерским екипама се никад не зна. Деси се да погоде све што шутну, као у Литванији у првом полувремену. Морамо на то да обратимо посебну пажњу и да из добре одбране развијемо и квалитетан напад", поручио је Марјановић.

Утакмица почиње у 19 часова, а улазница још има у продаји.

Занимљиво је да ће Нептунас због касног доласка у Београд имати само лагано "упознавање" са обручима у четвртак пре подне.

Коментари / 0

Оставите коментар