Будва: Пронађено тијело Руса

Тијело руског држављанина Николаја Соловјева пронађено је код старе тврђаве Могрен у Будви, а прелиминарни налази обдукције указују да није било трагова насиља.

Регион 27.11.2014 | 09:36
Будва: Пронађено тијело Руса

Леш Руса јуче је пронашао радник будванског комуналног предузећа док је чистио простор око тврђаве, изнад истоимене будванске плаже - Могрен, након чега је позвао полицију, јављају црногорски штампани медији.

Међу каменим зидовима два вијека старог утврђења радник је у сриједу угледао тијело, а касније је утврђено  да је то тридесетседмогодишњи Соловјев.

Тијело, по налогу вишег државног тужиоца, одмах је транспортовано на обдукцију у Подгорицу. Прави узрок смрти Руса још није познат, али прелиминарни налази обдукције, указују да није било трагова насиља.

Полицијски инспектори у међувремену контактирали су родбину и познанике Николаја Соловјева, како би им евентуално помогли у истрази.

Стара тврђава - некадашње аустроугарско утврђење, до којег од Јадранске магистрале кроз шуму, води уски макадамски пут, годинама уназад служила је бројним бескућницима као склониште.

Коментари / 0

Оставите коментар