Иза успјешног мушкарца је жена! А иза Месија...?

Лионел Меси синоћ је у Лиги шампиона постигао три гола и постао најбољи стрелац у историји тог елитног такмичења, са 74 поготка. Он је "институција" сам по себи, звезда Барселоне, најбољи фудбалер света... Очи јавности упрте су у њега, ниже рекорде како шутне лопту, а и поред свега тога показао је да је у неким стварима потпуно обичан. Вереница Антонела Рокузо, са којом има сина Тијага, његова је прва љубав. Е, ово је прича о њој.

Фудбал 26.11.2014 | 20:25
Иза успјешног мушкарца је жена! А иза Месија...?

Жена која стоји иза Лионела Месија је сасвим "обична девојка" из Росарија, коју Меси познаје још од детињства. Званично, започели су везу 2008. године, али упознали су се када су имали само пет година, јер је Антонела рођака његовог друга.

Лепа Аргентинка рођена је 26. фебруара 1988. године и студира нутриционизам. За разлику од девојака многих познатих фудбалера, није се много експонирала у јавности или ју је Меси дуго крио од очију јавности.

Своју љубав још нису крунисали браком, али најбоља потврда стигла је након четири године забављања, 2. новембра 2012. године када су добили сина Тијага.

- Моја девојка се зове Антонела Рокузо. Већ смо дуго у вези и срећни смо. Познајемо се још из тинејџерских дана, у вези смо тек од децембра 2008. године и мислим да ћемо ускоро ступити у брак. Дуго нисам желео да причам о нашој вези јер наша интима није нешто што би требало да зна свака особа на планети - изјавио је раније Меси.

Приврженост породици Меси показује тако што све тетоваже на његовом телу имају везе са његовим најмилијима. Када му се родио син Тијаго, истетовирао је његово име и отиске прстију на листу леве ноге, док на левој лопатици има лик своје мајке.

Међутим, није Меси једини у породици који има такав обичај. И његов старији брат Матијас има тетоважу Лионела у дресу репрезентације Аргентине.

Коментари / 0

Оставите коментар