Ово су цијене српских хитова

"Ромале, ромали“ аутора Зорана Кикија Лесендрића, коју пева Ана Николић, најскупља је нумера на домаћој естради.

Забава 25.11.2014 | 07:55
Ово су цијене српских хитова

За албум певачи издвајају и до 150.000 евра. Економска криза је спустила цене, обара их и пиратерија, али за добру песму певачи су спремни да плате и 30.000 евра! Толико је Зоран - Кики Лесендрић зарадио на песми „Ромале, ромали“.

- Песма “Ромале ромали” донела ми је 30.000 евра, али то није велика сума ако се узме у обзир да је Ана Николић с њом зарадила 300.000 евра - каже Кики за “Блиц”.
Вицешампионска песма на листи најскупљих је „Лаку ноћ“ Саше Драгића, коју пева Адил Максутовић.

- Песма “Лаку ноћ”, с којом је Адил победио на последњем Гранд фестивалу, коштала је 25.000 евра. То је наскупља песма коју сам радио, али са поносом могу рећи да је зарадила много више јер је постала велики хит - каже Драгић за “Блиц”.

Следи песма „Усне боје вина“, коју потписују Марина Туцаковић, Ромарио и Кобац, а с којом се прославио Бобан Рајовић.

- “Усне боје вина” коштале су ме 18.500 евра - каже Бобан и објашњава да му се та песма вишеструко исплатила.

- За песму „Аутопут“, за коју нико није чуо, дао сам 8.000 евра. Иако су је радили Марина, Кобац и Мили, није постигла никакав успех. Оно што ти се кроз посао не врати, најскупље те кошта - објашњава Рајовић.

Како сазнајемо, најновији дует Аце Лукаса и Иване Селаков “Омакло ми се” са спотом је коштао 12.000 евра и, ако је судити према прегледима на Јутјубу, исплатиће им се вишеструко. Међутим, висока цена не подразумева и профит.

Много је оних који су песму претплатили. Међу њима је и даље анонимна Данијела Петковић, која је за две песме кеширала 12.000 евра.

- Песме “Дом перињон” и “Резервни број” платила сам 12.000 евра, а радили су их Марина Туцаковић, Андреј Андрејевић и Бојан Васић - каже Данијела.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар