Шабан Шаулић издао саопштење поводом везе са Цуцом

Певач Шабан Шаулић након вишемесечних спекулисања о његовом наводном неверству и повезивању са младом певачицом Ивоном Неговановић Цуцом, одлучио је да јавно реагује.

Забава 25.11.2014 | 07:52
Шабан Шаулић издао саопштење поводом везе са Цуцом

Иако се суздржавао од коментара, прилог у једној емисији у којој је Цуца говорила о њему, као и о томе како јој је помогао у каријери, била је очигледно кап која је прелила чашу, па је Шабан одлучио да напише саопштење које је проследио медијима:

- Током претходних месеци моја породица и ја смо жртве незапамћеног медијског линча у ком су против нас са различитих страна изношене гнусне неистине које угрожавају наше здравље, безбедност, породичну хармонију, а мени лично достојанство, част и углед које сам годинама без икакве мрље градио у земљи и иностранству. Упркос свим нашим надањима, а мимо свих граница истине, правде и доброг укуса, ова хајка не јењава ни након више од пола године. Напротив, из дана у дан све су већи напори медија да у спрези са особама чија имена не заслужују ни да буду споменута, угрозе наше хармоничне породичне односе, духовни мир и физичко здравље и у крајњем случају и саму егзистенцију - поручио је певач у саопштењу.

Подсетимо, млада певачица је неколико пута фотографисана са певачем, о њиховој наводној вези писало се месецима, а једном приликом је изјавила да јој је веза са Шабаном уништила здравље. Ипак, недавно се појавила и у једној емисији где је показала тетоважу на руци где је писало "Шабан".

Извор: Блиц

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

истина

25.11.2014 08:04

Кад си већ одлучио да нешто кажеш онда је требало да кажеш истину. Сви људи греше, али више су цењени ако признају грешку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пд

25.11.2014 08:34

Кот овдје говори истину Цуца или Шабан? Не могу да вјерујем ова млада дјевојка истетовирала име Шабаново шта је са овом омладином сви се ухватили микрофона и пјевају коме требају толики пјевачи у Србији?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта је истина

25.11.2014 08:58

Невјероватно је шта ће она са шабаном уопште што се тиче њеног пјевања танко или на овај начин жели популарност ко ће разумјети ове младе људе шта је њима сада узор то је по мени страшно.

ОДГОВОРИТЕ