Манћини: Полако, играће и Видић

Тренер Интера тражи време да упозна цео тим и да играчима које већ познаје нађе праву улогу. Један од оних из друге групе је српски дефанзивац, који је од недеље резервиста.

Фудбал 25.11.2014 | 10:30
Манћини: Полако, играће и Видић

Одлука Роберта Манћинија да Немања Видић (33) огледа градски дерби Милана на клупи није била изненађујућа, али јесте важна.

Италијански тренер, повратник на клупу "неразура", тако је послао снажну поруку играчима, клубу и навијачима да се неће превише обазирати на старе заслуге и потрошени новац током лета. Српски дефанзивац играо је лоше на великом броју утакмица ове сезоне и на неки начин је и било очекивано да међу првима седне на клупу ако Манћини одлучи да радикално промени екипу.

Трофејни стручњак је после утакмице, завршене ремијем Интера и Милана 1:1, конкретно одговорио на питање зашто Видић није играо:

"Познајем Видића веома добро, иако је играо на другом крају Манчестера док сам био менаџер Ситија. Биће од велике користи Интеру, веома брзо", уверавао је Италијан новинаре и тражио стрпљење.

Он је најавио и да ће ускоро бити промена улога у екипи, приступа игри...

"Тактички приступ екипи мора да буде промењен, јер приличан број играча и не познајем. Знам их само са ТВ-а и зато морамо да се обострано упознамо. Имамо још много ствари да урадимо. Овај Интер је изграђен за одређени начин игре, без нападачке снаге и сада морамо то да променимо. Многи играчи мораће да жртвују своју улогу", додао је Манћини.

Интер после 12 одиграних кола заузима девето место на табели, са 17 поена.

Коментари / 0

Оставите коментар