Промоција албума АЦ-ДЦ на 40 степени

Око 2.000 фанова групе "АЦ/ДЦ" запосело је југоисточни аустралијски градић Рок да би на температури која достиже 40 степени Целзијуса, присуствовали представљању новог албума свог омиљеног хард рок састава.

Непостојеће 24.11.2014 | 10:05
Промоција албума АЦ-ДЦ на 40  степени

У црним мајцама са препознатљивим логом аустралијског бенда, обожаваоци су одслушали 11 нумера са албума "Роцк ор Буст", изведених са траке, у одсуству чланова групе.

"Роцк ор Буст" је 17. студијски албум "АЦ/ДЦ" и први у последњих шест година. Такође је то њихов први албум без Малколма Јанга, којег на ритам гитари замењује његов нећак Стиви Јанг.

Претходни албум "Блацк Ице", који је био број један у 31 земљи, продат је у више од осам милиона примерака широм света.

Убрзо након што је у септембру објављено да Малколм Јанг, који је заједно са братом Ангусом 1973. године основао групу, болује од деменције, група је задобила још један ударац када је њен бубњар Фил Рад на Новом Зеланду оптужен за покушај наручивања убиства.

Рад је, у међувремену, ослобођен оптужбе због непостојања доказа, али се и даље терети за поседовање дроге и претње смрћу, дела за која му је запрећена казна од седам година затвора.

Певач Брајан Џонсон и гитариста Ангус Јанг прошле седмице су наговестили да би за предстојећу турнеју могли да нађу замену за Рада.

"Роцк ор Буст" ће се наћи у продаји од 28. новембра. Први сингл са тог албума "Плаy Балл" објављен је прошлог месеца.

Коментари / 0

Оставите коментар