Бијељина: Пуком срећом избјегнута трагедија

Двојица младића из Бијељине остали су пуком срећом неповријеђени, након што су око поноћи аутомобилом"поло" прешли ивичњак, преполовили дрво и ударили у трафо-станицу у центру града на раскрсници улица Незнаних јунака и Професора Бакајлића. 

 

 

Република Српска 23.11.2014 | 11:16
Бијељина: Пуком срећом избјегнута трагедија

Аутомобил којим је управљао 18-годишњи  Б.Л. из Средњег Драгаљевца, ударио је, на сву срећу, у дио трафоа гдје се не налазе инсталације.

Возач аутомобила изјавио је полицији да је сишао са коловоза да би избјегао други аутомобил који је испред њега нагло скенуо у споредну улицу. Према његовим ријечима, он и сувозач су неповријеђени сами изашли
из смрсканог аутомобила.

Радници "Електро-Бијељине" јутрос су искључили струју да би омогућили безбједно извлачење слупаног аутомобила из трафоа.

 

 

 

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Градјанин

23.11.2014 10:38

Где је "П"..ознака за поцетнике??

ОДГОВОРИТЕ
Name

пд

23.11.2014 10:38

Да ли може да прође и један дан без саобраћајних несрећа овим младим људима треба увести неке ригорозније законе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

23.11.2014 11:00

одузети возило, надокнадити штету и забрана вожње наредних 5 година

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

23.11.2014 11:11

Клинци око поноћи обично под алкохолом лудују по граду. Стара добра милиција у то вријеме спава. А кад се појавимо ми са страним таблицама, од милиције неможеш изаћ на улицу. Заустављају гдје год виде страну регистрацију. И како ништа не могу да пронађу неисправно, почну да кукају и камче 10 марака. Жива брука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

23.11.2014 11:45

Ауххх сви возаци у Бијељини и сире су нула од возаца само се гурају претицу возе 120 км. Са крсом обилазе аута врједна 50.ооо еура и јака возила поготову млади. Само јаке казне треба им наплатити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

23.11.2014 12:01

За овакво стање је крива држава треба увести нове законе а не да ова дјеца буду опасност на путу и за себе и за друге а нарочито викендима кад излазе и попију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Југо 45

23.11.2014 13:09

Недостаје провођење закона. Ту се ради о прекорацењу брзине, сто знаци забрана 6 мјесеци и новцана казна, те поновно полагање возацког испита ( сwицарски модел) ии неце висе никад поновити

ОДГОВОРИТЕ
Name

бас вала

23.11.2014 13:47

Ре.црни груја. Вала све си у праву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хммм

23.11.2014 15:35

За Црни Груја@ Јао ви са страним таблицама :@ кад додјете овде возите као индијанци, а тамо не смијете дубоко да дисете на улици....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богољуб

23.11.2014 18:24

Мислим да цовек не мозе за све кривити полицију,нису они супермени, да стигну на све стране.Кривица се мозе тразити у недостатку саобрацајне културе и ту се мора несто мењати.Поостравање закона такодје не би ниста променило,мозда нека врста превентивног деловања на младе возаце,или ограницење ноцу смањити на 30 км на сат по свим насељеним местима , измедју насељених места је ионако 50 км ограницење. ПС За "хмммм" немојте лицно схватати опаску "црног грује",из лицног искуства знам о цему цовек говори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

23.11.2014 22:07

ЗА ХМММ... Има једна разлика између нас двојице. Ја сам и тамо и овде. А ти си само тамо и неможеш коментарисати како је овде. А то што те разједа љубомора, то је нешто друго. Ми бар возимо потпуно исправна аута. А ти знаш како региструјес своје ауто. Јасно ми је да је тешка ситуација и да се тамо не могу возити нова аута. Али за ситуацију сте сами криви. То сте потврдили на последњим изборима. Скоро пола вас није подигло д**е да изађе на гласање. А ја и многи одавде смо прешли хиљаде километара даби подржали нове људе у Српској и промијенили лоповску власт. Али она многима очито одговара... А што се наше народне милиције тиче, на двадесетак км, само су ме три пута без разлога зауставили. Као рутинска контрола... 10.00 км... А може и чоколада ако већ нема марона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владан Дјукановиц

24.11.2014 01:44

Е сад стварно видим да сте сви говна, возе 120, претицу аута вредна 50,000 марака и тај вас сwицарски модел казњавања... набијем све вас ако су млади за то криви. А за ста сте ви стари криви? Сто не прузите овој омладини нормалан зивот? Него сте нас оставили у говнима гдје сад сви заједно трунемо, поготово ви који сте побјегли за "Свицарску" кад је требало да сте овде. Пизда ли вам материна распала свима. Ви који сте у "Свицарској" ви и купујете синовима аута по 50.000 марака, а они цији су родитељи гинули, они немају хљеба да једу, а камоли ауто од 500км, а не од 50.000. Лопови... Најбоље је да само подизете казне и порезе, а од цега це народ то да плаца заболи вас... Да оце само да се зарати поново... кунем се свим светим да цу прво Српски народ да оцистим од Срба издајника, па цу тек онда ако презивим да се обрацунавам са сиптарима и осталом гамади која трује Српске синове. Али нека, има Бога, Он све види па це погледати и нас обицне смртнике и уступице нам Царство небеско тек онда кад то буде било потребно... Најбитније је да је омладина за све крива... Кад видим ста коментарисете ви малоумни кретени додје ми да се исповрацам колико сте јадни и цемерни. Како вас није срамота, кад сваки од вас поступа 50% горе од ове дјеце. Колико вас једва цека да гурне у дзеп полицајцу 10км, само да вам неби написао казну. Ви сте последњи олос који хода овим свјетом...цаст изузетцима и постеним људима. Издадосте све за ста је српска крв проливена, ебо ли вам Јосип Броз Маму васу говнарску. С постовањем: Војвода Владан Дјукановиц

ОДГОВОРИТЕ