АБА: Цибона стиже у Пионир

Кошаркаши Партизана НИС од 19 часова у Пиониру дочекују Цибону у дербију деветог кола регионалне АБА лиге.

Кошарка 23.11.2014 | 10:00
АБА: Цибона стиже у Пионир

"Црно-бели" имају половичан учинак, по четири победе и пораза, док актуелни шампион има тријумф мање.

"Очекује нас тешка утакмица, коју желимо да добијемо како бисмо остали у трци за плеј-оф регионалног такмичења. Екипа Цибоне је подигла форму у послењих пар кола, довели су искусне играче Маркоту и Илијевског. Биће тежак меч, али ми ћемо пробати све да победимо", рекао је Милан Мачван.

Од преосталих српских представника, Мега Визура је у суботу остварила прву победу у гостима савладавши Крку 80:72, док је Металац везао четврту победу, јер је био бољи од Левског 81:54. Црвена звезда Телеком у понедељак од 20.30 игра са Цедевитом у Загребу.

Помоћни тренер Партизана Велимир Гашић анализирао је противника и изнео очекивања пред освај сусрет.

"Актуелни освајач АБА лиге након врло тешког периода, успео је ипак да дочека ову сезону у добром саставу. Селектирали су добар тим који не бележи неке разултате на почетку сезоне према њиховом очекивању, али сезона је дуга и очекује их још много утакмица, искушења, као и све нас. Када сагледамо све аспекте, види се да се ради о једном тиму који је много унапредио игру у односу на почетак сезоне. Са Цедевитом су играли на једну лопту и врло убедљиво су добили Крку у Новом месту. Подигли су праг тимске игре и у сасвим су доброј форми. Очекује нас једна врло тешка утакмица, а о значају и важности победе не треба додатно да говоримо, све је јасно“, рекао је Велимир Гашић

Продаја улазница биће организована на дан утакмице од 16 часова до почетка меча на благајни хале Пионир. Цена улазнице за трибине је 200 динара, а карта за партер је 400 динара.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

бијељина

23.11.2014 09:35

Напријед црно-бијели!

ОДГОВОРИТЕ