Млади социјалисти желе Дачића за лидера

Социјалистичка омладна Србије даје пуну подршку лидеру СПС-а Ивици Дачићу за избор на место председника Партије на предстојећем 9. конгресу, који ће бити одржан 14. децембра, закључено је на изборној конференцији Социјалистичке омладине Србије.

Србија 09.11.2014 | 18:57
Млади социјалисти желе Дачића за лидера

Млади социјалисти верују да "само човек са чврстим ставом, јасном визијом и доказаним резултатима може да води партију у овом тешком и турбулетном времену", саопштено је из те странке.

Изборној конференцији присуствовали су потпредседници СПС-а Славица Ђукић-Дејановић и Дијана Вукомановић, председник ИО СПС Бранко Ружић, као и председник Градског одбора СПС-а члан Председништва Александар Антић.

Бранко Ружић је рекао да га увек погоде емоције на оваквим скуповима јер је имао ту прилику и част да у једном периоду руководи младим социјалистима.

"Будућност морају да граде они који су и технолошки писмени и политички едуковани, да могу да одговоре на изазове 21. века", рекао је Ружић.

"Црвена нит наше социјалистичке политике јесте да смо образовани. Ви сте та интелектуална левица и треба да будете авангарда јер одличје наше партије је промена. Ми смо они који треба да мењамо на боље”, поручила је Вукомановић младим социјалистима.

Председник Социјалистичке омладине Србије Ђорђе Ђоковић рекао је да је претходни период искоришћен за детаљно планирање будућности социјалистичке омладине.

"Жеља нам је да све што радимо, радимо сложно и јединствено и зато ћемо данас заједно изабрати представнике и заједно дефинисати приоритете у даљем раду”, рекао је Ђоковић.

На данашњој изборној конференцији Социјалистичке омладине Србије на места потпредседника изабрани су:
Марко Вукомановић, Милица Илић, Давор Гачић, Ивана Динић, Роберт Милићевић и Гојко Тркуља, на место секретара Републичког савета Социјалистичке омладине Србије изабран је Никола Рајичић, а на место интернационалног секретара омладине изабрана је Александра Гајић.


Коментари / 0

Оставите коментар