А за Волкова - милионче!

Торино би у зимском прелазном року могао да пошаље понуду коју ће Партизан тешко одбити.

Фудбал 01.11.2014 | 10:40
А за Волкова - милионче!

Тутоспорт пише да Торино не одустаје од намере да ангажује Волкова и да ће у зимском прелазном року на адресу у Хумској послати понуду која неће бити мања од милиона евра. Тутоспорт је спортски дневни лист из Торина који баш и не погађа увек вести о трансфер спекулацијама, али када су у питању “њихови клубови“ Јувентус и Торино, ту су убедљиво најбоље информисани. Уосталом, први су и најавили трансфере Максимовића и Вешовића у Торино.

Како се наводи у тексту торинског листа, Волков је играма у клубу и репрезентацији Црне Горе потпуно убедио челнике Торина да је право решење за леву сстрану њиховог тима. Будући да Торинов тренер Вантура већ годинама негује формацију 3-5-2 јасно је да би се Волков ту лако уклопио. У таквиом систему заузимао би леву позицију у везном реду, што је својевремено играо и у Шерифу. Волков је познат као играч којем је офанзива јача страна од дефанзиве, па је јасно зашто је Вентура у њему препознао идеално појачање.

На позицији левог бека, Торино има искусног Молинара, али он засад упркос великој минутажи није оправдао очекивања и могао би наредног лета да спакује кофере. У неким ситуацијама на тој позицији је принудно играо најбољи играч тима Матео Дармијан, који је универзалац, али се боље сналази на десној страни.

Торино је прошлог лета зарадио пристојан новац продајама, Ћерћија и Имобилеа, а није много улагао у појачања, тако да неће бити проблем да у јануару издвоји новац за Волкова. Тутоспорт пише да ће понуда бити тешка милион евра. Ако се зна да Волкову уговор истиче наредног лета, тешко да ће Партизан пропустити прилику да заради милион евра, уместо да кроз шест месеци остане без евра обештећења.

Алтернатива црногорском репрезентативцу је млади Немања Петровић.

Коментари / 0

Оставите коментар