Капелу се дрма клупа у Русији!

Дон Фабио има све мање поверење људи у Русији. 

Фудбал 01.11.2014 | 09:40
Капелу се дрма клупа у Русији!

Руси губе стрпљење са Капелом! Фабио Капело није се појавио на седници руске Думе поводом одржавања Светског првенства 2018. године у тој држави. Италијан је добио званичан позив, али није нашао за сходно да се појави, чиме је још више наљутио Русе који иначе нису претерано задовољни начином на који искусни тренер води њихову селекцију.

Капело није био једини који је одбио позив за присуство седници скупштини. Витали Мутко, министар спорта у руској влади и први човек Организационог комитета првенства света, такође није присуствовао седници Думе, што је изузетно наљутило неке чланове тог тела.

Лидер Либерално-демократске партије у Русији Владимир Жириновски био је један од најгласнијих када је реч о критикама на рачун Дон Фабија.
''Читава земља има право да чује шта он има да каже, јер је он наш тренер. Он не мари много за то. Требало би да му буде стало до јавног мњења у нашој земљи, али њега то не занима'', поручио је Жириновски.

Незадовољство Капелом у Русији значајно је порасло након Светског купа у Бразилу где је Русија такмичење завршила већ у првој фази. На све то Италијан годишње зарађује 7.800.000 фунти, што је у великој диспропорцији с резултатима руске репрезентације. Смеши ли се Фабију отказ? Нови екцеси му никако не иду у прилог...

Коментари / 0

Оставите коментар