Лалатовић: Новинари, не лупајте!

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић одлучно демантује писање појединих медија да ће отићи ако његов тим изгуби првенствени меч против Рада овог викенда. Најавио је и казну за неваспитаног Александра Ковачевића.

Фудбал 31.10.2014 | 18:40
Лалатовић: Новинари, не лупајте!

Да ли је утакмица Црвене звезеде против Рада у првенству, у недељу "бити или не бити" за тренера црвено-белих Ненада Лалатовића?

Према писању појединих медија, Лалатовић се, наводно, поверио пријатељима, да ће отићи из Звезде ако "грађевинари", који су елиминисали његов тим из Купа Србије у среду, не буду савладани у Суперлиги.

Шта каже на то Лалатовић?

Све демантује!

"Познато је да тренера у клубу држе само резултати. Ја то нисам изјавио! Познато је и да неки новинари понекад пишу глупости, а овај новинар је написао велику глупост. Када решим да одем, ви ћете то знати. Ја као велики звездаш сам навикао да побеђујем, али тако је то у фудбалу, и ако неко треба да преузме кривицу онда сам то ја", рекао је Лалатовић на конференцији за новинаре.

Црвено-бели су у среду у осмини финала националног Купа изгубили од Рада на Врачару, а у недељу са истим ривалом, на истом терену, играју за бодове. Опет је анализирао тај пораз.

"'Прво полувреме' од Рада изгубили смо несрећно, али битније је друго у којем желимо да победимо и останемо у трци за титулу. Желимо да исправимо грешку, неће бити лако, али надам се да ћемо успети да освојимо три бода. ом победом остајемо у трци за титулу и том победом ћемо исправити грешку из прошле утакмице", рекао је Лалатовић.

Он је додао да ће направити неколико измену у односу на меч у Купу, како када су у питању играчи, тако и тактичких.

"Мора да буде како бисмо победили", навео је тренер Звезде и додао дасе нападач Дјорђе Ракић опоравио од повреде и да ће бити усаставу.

Тренер црвено-белих је рекао да лош терен на стадиону Обилића неможе да буде изговор за пораз и истакао да његова екипа мора даодигра много боље.

Лалатовић је најавио казну за неваспитаног фудбалера Александра Ковачевића који је у четвртак извређао новинара незадовољан текстом после "вечитог дербија".

"То у Звезди не сме да се дешава", истакао је Лалатовић.

Утакмица Рад - Црвена звезда у 11. колу Јелен Суперлиге Србије биће одиграна у недељу на Врачару од 13 часова,.

Коментари / 0

Оставите коментар